Πολιτικη & Οικονομια

Απολαμβάνοντας τις συντροφικές επιθέσεις στον Κατρούγκαλο

Ο σύντροφος Πολάκης κατηγορεί τον σύντροφο Κατρούγκαλο ότι δωροδοκήθηκε με τη θέση στον ΟΗΕ για να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολαμβάνοντας τις συντροφικές επιθέσεις στον Κατρούγκαλο
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Γιώργος Κατρούγκαλος: Η εκλογή στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» του ΟΗΕ και η επίθεση από τον Παύλο Πολάκη.

Ο σύντροφος Κατρούγκαλος ήταν, είναι και πιθανότατα θα παραμείνει συριζαίος. Ήταν υπουργός του Αλέκση και είναι ακόμα μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει ανεχτεί (αν δεν έχει συμμετάσχει σε αυτές) πολλές πολακικές επιθέσεις τόσο σε στελέχη του κόμματος όσο και σε άσχετους. Δεν του αξίζει κι εκείνου μια τέτοια επίθεση; Δεν του αξίζει να νιώσει ό,τι έχουν νιώσει δεκάδες άνθρωποι τους οποίους το κόμμα του, είτε επισήμως είτε μέσω των ανώνυμων θρασύδειλών του διαδικτύου, συκοφάντησε; Δεν είναι απολαυστικό να τον βλέπεις να παίρνει το δηλητήριο με το οποίο για χρόνια το κόμμα του δηλητηριάζει κάθε αντίπαλό του; Φυσικά και του αξίζει. Φυσικά και είναι απολαυστικό.

Επειδή μπορεί να μη γνωρίζετε, να σας πω ότι ο σύντροφος Κατρούγκαλος, κομμουνιστής, γνωστός για τους αγώνες του για τη σωστή τοποθέτηση της ποσέτ (ή όπως αλλιώς λέγεται το μυξομάντιλο στο τσεπάκι του σακακιού), εκλέχθηκε στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» του ΟΗΕ, πράγμα που πρώτα και πάνω από όλα λέει κάτι για την κατάντια του ίδιου του Οργανισμού. Την επομένη της ανακοίνωσης της εκλογής το έτερον ήμισυ (από πολιτικής απόψεως) του Στέφανου με τα κολλητά ρούχα, ο σύντροφος Πολάκης έγραψε: «ΟΛΑ εξηγουνται…. Αλλα δεν ηταν ο μονος ,ξερω κι εναν αλλον που πηγε διευθυντης επενδυσεων στην Εurobank και εναν που πηγε στην Τραπεζα της Ελλαδας. Αυτος εδω ομως, ερριξε τη μαχαιρια δυο μερες πριν τις εκλογες του Μαιου…». (Η σύνταξη και η ορθογραφία είναι του πρωτότυπου αφού έκανα «κόπι πάστε» που θα έλεγε και ο αψύς Σφακιανός)

Δηλαδή ο σύντροφος Πολάκης κατηγορεί τον σύντροφο Κατρούγκαλο ότι δωροδοκήθηκε με τη θέση στον ΟΗΕ για να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μαζί κατηγορεί και άλλους δύο συντρόφους στους οποίους την επίθεση επίσης απολαμβάνω αλλά όχι τόσο όσο στον σύντροφο Γιώργη ο οποίος απάντησε ότι η θέση είναι άμισθη (δηλαδή ο αγώνας του για μια «δημοκρατική και δίκαιη διεθνή τάξη» θα δοθεί αφιλοκερδώς) και ότι η υποψηφιότητα του δεν υποστηρίχτηκε από την κυβέρνηση. 

Προφανώς δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η αλήθεια, αν και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να έχει δίκιο ο σύντροφος Κατρούγκαλος. Γιατί η απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν ο παλιός υπουργός του Αλέκση αδικείται και πέφτει θύμα συκοφαντίας ακριβώς όπως πολλοί άλλοι σύντροφοι (που δεν με νοιάζει) και άλλοι συμπολίτες (που με νοιάζει) στο παρελθόν. Του αξίζει όπως αξίζει σε κάθε συνοδοιπόρο του Αλέκση και του Πολάκη. Και μπράβο του και ας πρόσεχε (άλλωστε ως κομμουνιστής θα έπρεπε να ξέρει ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι ίδιοι του οι σύντροφοι).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ