Πολιτικη & Οικονομια

LIVE | Η δεύτερη ημέρα εργασιών στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Το σημερινό πρόγραμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από ομιλία στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Η δεύτερη ημέρα εργασιών © ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ/EUROKINISSI

9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Η δεύτερη ημέρα εργασιών - Δείτε LIVE τις εργασίες

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των ΔελφώνΤο Φόρουμ θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 και έχει ως βασικό θέμα τη «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής.

9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: LIVE η δεύτερη ημέρα εργασιών

Στο Φόρουμ υπάρχουν στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου στις συζητήσεις θα πάρουν μέρος ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θοδωρής Σκυλακάκης, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, o Υφυπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αλεξάνδρα Σδούκου, Αναπληρώτρια Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος στο Παγκόσμιο Ανθρώπινο Φόρουμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.