Πολιτικη & Οικονομια

Η Έφη Αχτσιόγλου νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα - Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς

Η ανάρτηση της βουλεύτριας για την περιπέτεια υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου νοσηλεύτηκε στο «Αλεξάνδρα» © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η Έφη Αχτσιόγλου νοσηλεύτηκε στο «Αλεξάνδρα» - Η ανάρτηση της βουλεύτριας για την περιπέτεια υγείας

Η Έφη Αχτσιόγλου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο «Αλεξάνδρα» για μία εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας επίμονη ίωση. Η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς έκανε γνωστή την περιπέτεια με την υγεία της μέσα από ανάρτησή της στο Facebook. 

Η Έφη Αχτσιόγλου νοσηλεύτηκε στο «Αλεξάνδρα»

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου», αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.
Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ' το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.
Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την...

Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Tuesday, April 9, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ