- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δύο πανελίστες στις προκριματικές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Σε ποιες εκπομπές είναι
Είναι στο ίδιο κανάλι
ΣΥΡΙΖΑ: Παπανώτας και Πανόπουλος στις προκριματικές για το Ευρωψηφοδέλτιο
Δύο πανελίστες εκπομπών του Alpha βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές που θα καθορίσουν τα πρόσωπα με τα οποία θα στελεχωθεί το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Παπανώτας και Πανόπουλος στο Ευρωψηφοδέλτιο
Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπανώτα, που συμμετέχει στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και τον Δημήτρη Πανόπουλο που συμμετέχει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ίδιου σταθμού. Οι δύο παρουσιαστές φέρεται να δέχθηκαν πρόταση από την Κουμουνδούρου και ετοιμάζουν ήδη την έξοδό τους από τον τηλεοπτικό σταθμό για την προεκλογική περίοδο έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Ήδη στη σημερινή εκπομπή, ο Δημήτρης Παπανώτας έλαβε τις θερμότερες ευχές από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικείμενη μάχη στις Ευρωεκλογές.
Ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Alpha το προηγούμενο Σάββατο, όταν φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ήδη δέχεται ευχές μέσα από τα social media.
Η παρουσιάστρια στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας
Ακόμη μία παρουσιάστρια και πρώην βουλεύτρια, η Νόνη Δούνια, θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Η κ. Δούνια βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και σχεδιάζει και εκείνη την ομαλή έξοδο από την εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Μάλιστα, στις προθέσεις είναι - αν εκλεγεί - να συνδυάσει την Ευρωβουλή με τις απαιτήσεις του τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.