Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε το rebranding του αλλά δεν ανέφερε τον λόγο

Το μόνο που είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα ιδρύσει ινστιτούτο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε το rebranding του αλλά δεν ανέφερε τον λόγο
© ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Aλέξης Τσίπρας: Το περιβάλλον του επιβεβαιώνει το rebranding

Μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να διαβάζει -εν πτήσει προς Παρίσι- πρόταση γαλλικής εταιρείας για το rebranding του ονόματός του, πήγες από το περιβάλλον του επιβέβαιωσαν χωρίς όμως να δώσουν λεπτομέρειες. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται και εξετάζει προτάσεις συνεργασίας από πολλές ενδιαφερόμενες εταιρείες δημοσίων σχέσεων για την προβολή του νέου Ινστιτούτου και τις επόμενες πρωτοβουλίες του», σημείωσαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί στις προετοιμάσιες για την ίδρυση ενός ινστιτούτου χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές οι επόμενες κινήσεις.

Από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως μελετούσε ένα ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα το Παρίσι, της Publicis Communications, με τίτλο «Rebranding - Alexis Tsipras». Από κάτω γράφει «Mars 2024» (Μάρτιος 2024).

Προ ημερών, η εφημερίδα «Καθημερινή» είχε γράψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει σε συνομιλητές του πως «είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα rebranding», κάτι που, όπως φαίνεται από τα χαρτιά που έχει στα χέρια του, το έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που διεξάγεται στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ