Πολιτικη & Οικονομια

Διαγράφεται από την ΝΔ ο Ταμήλος μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμήλος: Διαγράφεται από την ΝΔ
Ταμήλος: Διαγράφεται από την ΝΔ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ταμήλος: Διαγράφεται από την ΝΔ λόγω των δηλώσεών του για τα Τέμπη

Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η συζήτηση για την πρόταση μομφής στη Βουλή, η ΝΔ διέγραψε από μέλος της τον Μιχάλη Ταμήλο μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό «με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Η δήλωση Ταμήλου που έφερε τη διαγραφή από τη ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ταμήλος, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Ζυγός, σχολίασε όσα συνέβησαν στη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα και αναφέρθηκε στην παρουσία των γονέων των κοριτσιών από το Καστράκι που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα:

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους… όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ