Πολιτικη & Οικονομια

Κύκλοι Τσίπρα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

O πρώην πρωθυπουργός είχε παρέμβει πριν την έναρξη του συνεδρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύκλοι Τσίπρα στην ΕΡΤ για τις εξελίξεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Κύκλοι Τσίπρα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

«Ό,τι είχε να πει το είπε στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας», είναι το μήνυμα από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού που συμπεριλαμβάνεται στην αποτίμηση των εξελίξεων από το τέταρτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει μάλιστα με νόημα ότι όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Yπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του συνεδρίου Θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι επιδιώκει μία «λευκή επιταγή τριετίας» ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, πράγμα που, όπως ανέφερε, προεξοφλεί μία εκλογική αποτυχία.

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος στις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Συνέδριό του αποφάσισε, ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση και τις τέσσερις ημέρες αλλά και ειδικά σήμερα, να μην προσφύγουν σε κάλπες για εκλογή εκ νέου, αρχηγού του κόμματος.

Οι προτάσεις στο Συνέδριο ήταν τρεις, του Στέφανου Κασσελάκη για εκλογές στις 10 Μαρτίου, της Ολγας Γεροβασίλη για τις 31 Μαρτίου και των Φάμελλου-Παππά-Γ.Τσίπρα για τη μη διεξαγωγή εκλογών. Προς ψήφιση τέθηκε πρώτη η πρόταση των Φάμελλου-Παππά-Γ.Τσίπρα για το μη στήσιμο καλπών η οποία έτυχε μεγάλης αποδοχής από το Συνέδριο και ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε τον λόγο και παρενέβη εκ νέου λέγοντας: «Εληξε, δεν πάμε σε εκλογές, έπεσαν οι μάσκες»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ