- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στις 11 το πρωί η ομιλία Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Στο επίκεντρο οι εσωκομματικές διεργασίες
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Στις 11:00 το πρωί θα μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν από τις ψηφοφορίες - Διεργασίες για την εκλογή προέδρου.
Με ανάρτηση του στο Χ ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε ότι θα μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις 11:00 το πρωί, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων.
«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου. Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση που έκανε στο Χ λίγο μετά τη 1 το βράδυ.
Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 24, 2024
Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων.
ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφια η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι σε Κασσελάκη
Από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά της για την προεδρία, ασκώντας σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.
«Στην πρόσκληση του προέδρου απαντώ: Δηλώνω παρούσα. Ως υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Απέναντι στην ιστορία του χώρου μας και στους αγώνες που δώσαμε όλοι και όλες μαζί», σημείωσε μεταξύ άλλων.
Διεργασίες για τις εσωκομματικές στον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά την ανακοίνωση Γεροβασίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για εκλογή στις 10 Μαρτίου, με υβριδικό σύστημα, δηλαδή και με κάλπη και ψηφιακά.
Η κ. Γεροβασίλη απάντησε ότι το Συνέδριο θα αποφασίσει σήμερα για το αν τελικά θα γίνει η εκλογή αρχηγού. Πρόσθεσε όμως ότι «το Συνέδριο δεν είναι καταστατικό και δεν μπορεί να αλλάξει την διαδικασία εκλογής- δηλαδή το διάστημα του ενός μήνα και ότι γίνεται με κάλπη».
Την ίδια στιγμή, σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύουν υπογραφές σε δυο διαφορετικά κείμενα για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.