- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μπακογιάννη: «Ο Ανδρουλάκης δένει καθημερινά τα παπούτσια του Μητσοτάκη»
Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Ντόρα Μπακογιάννη: Το σχόλιο για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε σήμερα στον ΣΚΑΪ τις πολιτικές εξελίξεις και τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου πάει για διάλυση.
Ντόρα Μπακογιάννη: Σχόλιο για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
«Ή θα το κερδίσει ο Κασσελάκης οπότε όλο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει κάπου αλλού ενδεχομένως… Πρόβλημα αντιπολίτευσης δεν είναι τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές, δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση εξουσίας και δεν ξέρουν ποια είναι η ταυτότητά τους. Η παρέμβαση Τσίπρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, και το διέλυσε το σύστημα πλήρως, τίναξε με το καλημέρα το συνέδριο στον αέρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Στη ΝΔ όλοι διαγραφήκαμε κατά διαστήματα, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το κόμμα, γιατί το κόμμα έχει βάσεις, έχει ρίζες, είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που σεβαστήκαμε πάντα. Κι αυτό κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτά που ζούμε σήμερα εγώ προσωπικά 25 χρόνια δεν τα έχω ξαναζήσει. Καμία κυβέρνηση δεν ευνοείται από το να μην έχει αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει σοβαρή αντιπολίτευση, αλλά πού να τη βρει;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη στάση που τηρεί ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. «Ο Ανδρουλάκης είπε "είμαι υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων τα οποία πλην όμως θα τα καταψηφίσω’’. Και έρχεται κάποιος και λέει "για έλα εδώ ρε μεγάλε… Γιατί θα τα καταψηφίσεις; Γιατί θέλω αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου’’. Ποτέ στην ιστορία τα τελευταία 20 χρόνια η χρηματοδότηση δεν ήταν μεγαλύτερη απ ό,τι είναι σήμερα…» Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «που τόσο καιρό λέγανε ότι είναι υπέρ του μέτρου διότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι υπέρ, και τελικώς "δεν θέλω να δέσω τα παπούτσια του Μητσοτάκη"... Μα τα δένεις κάθε μέρα ρε φίλε… Κάθε μέρα με τον τρόπο που μιλάς και τοποθετείσαι δένεις τα παπούτσια. Για να μη δέσει τα παπούτσια του Μητσοτάκη ο κ. Ανδρουλάκης τα δένει τόσο σφιχτά, που ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει σε τσαγκάρη. Ευνοείται ο Μητσοτάκης όταν πας κόντρα στην κοινή λογική του κόσμου. Είμαι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και βάζω και κομματική πειθαρχία… χάος», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.