Πολιτικη & Οικονομια

Απόστολος Γκλέτσος: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Στέφανο Κασσελάκη - Θα δεχόμουν πρότασή του»

Τελικά, χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα; - Τι απαντά

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος και Στέφανος Κασσελάκης
Ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει στον Στέφανο Κασσελάκη © ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει στον Στέφανο Κασσελάκη - Το ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στην εκπομπή «Night Out» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκαλύπτοντας ότι αν του έκανε μία πρόταση για κάθοδό του στις εκλογές, θα το έπραττε. 

Απόστολος Γκλέτσος και Στέφανος Κασσελάκης
Ο Απόστολος Γκλέτσος πιστεύει στον Στέφανο Κασσελάκη © ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Δεν ξέρω αν θα έθετα υποψηφιότητα για βουλευτής. Πρόταση μου έχει γίνει από το 1994, που τότε μεσουρανούσα στην τηλεόραση, για να κατέβω εδώ στην Αθήνα και να είμαι με κάποιο κόμμα άλλο, όχι με το ΚΚΕ. Μου είχαν πει "έλα μωρέ να σε βγάλουμε να μπεις στη Βουλή για πλάκα"», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος. Όσο για το αν θα δεχόταν πρόταση από τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Αν ο Στέφανος Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, ναι θα το κάνω. Τον πιστεύω πάρα πολύ, έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος, όχι τόσο πολύ πολιτικά με την έννοια που θέλουν να του δώσουν. Είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η "πιάτσα". Στο πως είναι η οικονομία της πιάτσας, τώρα σε αυτά τα τερτίπια της πολιτικής ευτυχώς που δεν είναι πολύ καταρτισμένος, δεν χρειάζεται».

«Είναι λάθος η αντίληψη πως όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Καλά θα κάνει ο ψηφοφόρος να το ψάξει, να το δει, να κάνει «έρευνα αγοράς», να δει τα Πόθεν Έσχες, να δει τα βιογραφικά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε ο Απόστολος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Mega. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9tboy6axux)

Απόστολος Γκλέτσος: «Τελικά, οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα»

«Δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είμαι ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα. Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Υπάρχουν πράγματα που έχω πει και έχω μετανιώσει, σε κακές τηλεοπτικές δουλειές έχω συμμετάσχει και ρόλους δεν έχω καταφέρει. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος, έχω καταφέρει κάποια πράγματα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, κάνοντας την αυτοκριτική του. 

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε για το αν οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα, κάτι με το οποίο διαφωνούσε πριν χρόνια η Βάσια Τριφύλλη σε έναν τηλεοπτικό τους καυγά, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία. «Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ή δεν γίνονται ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι φίλος με έναν ακροδεξιό, δεν μπορώ». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9te41brgw1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ