- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο του Στέφανου (και έβαλα υποψηφιότητα για το ευρωψηφοδέλτιο)
Μια διαδικασία ιδιατέρως απλή αλλά φοβερά αναζωογονητική καθώς δεν είναι κάθε μέρα που γίνεται κανείς μέρος της αλλαγής
Ο Μάνος Βουλαρίνος συμπλήρωσε το περιβόητο ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη και καταγράφει τις εντυπώσεις του
Με δεδομένο ότι ο Στέφανος με τα μικρά ρούχα είναι μια αστείρευτη πηγή θεμάτων για τα άρθρα και τη ραδιοφωνική μου εκπομπή θα ήταν αχαριστία από μέρους μου να μην τον βοηθήσω στην προσπάθειά του να μας διασκεδάσ... να αλλάξει το κόμμα του Πολάκη, της Γεροβασίλη, του Σπίρτζη, του Ζαχαριάδη, της Τζάκρη, του Παππά, του Παππά, του Παππά (οι πολλοί παπάδες είναι απαραίτητοι σε κάθε παπατζιλίκι), του Θεοχαρόπουλου, της Ακρίτα και άλλων ασυμβίβαστων αγωνιστών.
Συνεπώς, έγινα μέλος στον iSyriza με το όνομα Ιάσων Βελουχιώτης του Ιωσήφ, έβαλα υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και απάντησα στα σημαντικά ερωτήματα που θέτει ο πρόεδρος. Ηταν μια διαδικασία ιδιατέρως απλή (το μόνο που απαιτείται είναι ένα email) αλλά φοβερά αναζωογονητική καθώς δεν είναι κάθε μέρα που γίνεται κανείς μέρος της αλλαγής.
Εδώ η συγκινητική και τιμητική επιστολή που έλαβα αμέσως μετά την υποψηφιότητα μου για το ψηφοδέλτιο.
Και εδώ τα στοιχεία με τα οποία γράφτηκα στον iSyriza
Και η δομή και τα όργανα δεν με απογοητεύουν και με κάνουν να γελάω πολύ. Θέλω όμως να μην το πάρουν πάνω τους κι έτσι απάντησα με ένα «Ναι» και ένα «Όχι» στις δύο σχετικές ερωτήσεις. Και εννοέιται ότι είμαι υπέρ των αλλαγών στο κόμμα γιατί πιστεύω στην υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία. Η τηλεοπτική κάλυψη όλων των συνεδριάσεων ας πούμε δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.
Στην ερώτηση για τον αυτοπροσδιορισμό νομίζω ότι ο ηγέτης της Τζάκρη έκανε ένα λάθος επειδή δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυτοπεριορίζεται. Ο Στέφανος ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Κατα τα άλλα προφανώς θέλω άλλο λογοτυπο και όνομα καθώς σε κάθε τέτοια αλλαγή η ευκαιρία κωμωδίας είναι τεράστια.
Αισθάνθηκα πολύ περήφανος που μπόρεσα να γράψω αναλυτικά τη γνώμη μου για τα φλέγοντα ζητήματα και αν πρέπει να κάνω μια παρατήρηση είναι ότι πουθενά δεν υπήρχε ερωτηση για το ντύσιμο του προέδρου. Ίσως ένας ψηφιακός Στέφανος τον οποίο να μπροούμε να ντύσουμε με ρούχα της επιλογής μας να γινόταν μια καλή ευκαιρία για προτάσεις μόδας αλλά δεν πειράζει, έχουμε μπροστά μας χρόνο και για άλλες αλλαγές.
Το πιο δύσκολο του κομμάτι του ερωτηματολογίου ήταν αυτό στο οποίο έπρεπε να δηλώσω ότι δεν είμαι ρομπότ πραγμα για το οποίο δεν μπορω να είμαι σίγουρος αφού θα μπορούσα να είμαι ένα ρομπότ προγραμματισμένο να πστεύει ότι είναι άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση επρόκειτο για μια διαδικασία την οποία θα ήθελα όλοι να πάρετε μέρος καθώς όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον άνθρωπο που μέσα σε λίγους μήνες μας έχει προσφέρει όσο γέλιο άλλοι προσφέρουν σε ολόκληρη την πολιτική τους καριέρα. Και μπράβο του
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στην «καρδιά» της αεροπυρόσβεσης
Υπογράμμισε δε ότι «αυτή ακριβώς η πολιτική είναι δείγμα λαϊκισμού»
Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο MiCA ενισχύει την εποπτεία, τη διαφάνεια και την προστασία των επενδυτών
Με αφορμή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.