- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι είναι Γλυφάδα και του βγήκαν Θρακομακεδόνες
Καυστικά σχόλια για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ
Λάκης Λαζόπουλος: Σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ - «Έχει κάνει λάθος αγορά».
Καυστικός για τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Όπως είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται».
«Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει», συνέχισε το καυστικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ερωτηθείς από τη Ναταλία Γερμανού γιατί λέει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε:
«Ο παλιός ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Ο Κασσελάκης είναι σαν να έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».
Με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη, στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή «αν δεν σου αρέσει να φύγεις από το κόμμα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε:
«Θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.