- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης σε Πολάκη: «Παύλο αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις»
Με αφορμή την παρέμβαση του Σφακιανού βουλευτή
Νέα σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη χθες Τετάρτη στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του κόμματος.
Πριν ακόμα ξεκινήσει, υπήρξε αναφορά του κ. Πολάκη στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά και την αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς την «χαλαρή». Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις». Το Σάββατο μάλιστα,ο ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει ανάρτηση στην οποία επέκρινε την αγορά F-35.
Λεφτά για γιατρούς στο Ρεθυμνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Λεφτά για αποζημιώσεις από την πλημμύρα στους Θεσσαλούς αγρότες ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! 8,5...
Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Saturday, January 27, 2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε αντίδραση από τον κ. Πολάκη, ο οποίος ωστόσο δεν παρέμεινε στη συνεδρίαση. Πηγές από το προεδρείο και από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό.
Ούτε μήνα μετά την «ανακωχή»
Στις 14 Ιανουαρίου, είχε προηγηθεί η πρώτη προειδοποίηση Κασσελάκη για έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρόεδρος του κόμματος είχε διαμηνύσει στον κ. Πολάκη πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων, θα τον διαγράψει.
Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε μάλιστα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται και όχι να κρίνεται και αυτό θα κάνουμε». Η φράση αυτή θεώρηθηκε ότι «φωτογράφισε» τον βουλευτή, ο οποίος φέρεται να διατύπωσε στην Πολιτική Γραμματεία την ένστασή του στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να ανέβει κάνεις πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».
Μετά το παραπάνω περιστατικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αποκλιμακώσει την ένταση, αναφέροντας ότι «αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρατείνεται για το 2026 η απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα περιοχών που επλήγησαν από καταστροφές
«Ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία»
Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων και εκκαθαριστικά με μειώσεις φόρων - Ποιοι κερδίζουν από ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.