- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζανακόπουλος: Ο Κασσελάκης μετατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό φιλελεύθερο κόμμα
Όσα δήλωσε για την αποχώρηση από το κόμμα της τάσης «6 συν 6»
Τζανακόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κεντρώο κόμμα» - Γιατί έφγε από το κόμμα η τάση «6 συν 6»
Τους λόγους για τους οποίους η τάση «6 συν 6» υπό την Έφη Αχτσιόγλου έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο αποχωρήσας βουλευτής από το κόμμα, Δημήτρης Τζανακόπουλος βάλλοντας κατά της πολιτικής του Στέφανου Κασσελάκη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κεντρώο κόμμα. Ο στρατηγικός στόχος του κ. Κασσελάκης περί του ‘’ελληνικού ονείρου’’ μετατρέπει στρατηγικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό φιλελεύθερο κόμμα. Αποτυπώνει τις θέσεις του πιο σκληρού αμερικάνικου φιλελευθερισμού… Ακόμα και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ δεν μιλούν για το ‘’αμερικανικό όνειρο’’, αντιθέτως είναι απολύτως επικριτικοί απέναντι σε αυτή τον καταστατικό μύθο ότι δήθεν ο καθένας μπορεί να γίνει επιχειρηματίας του εαυτού του. Στον ΣΕΒ ο κ. Κασσελάκης μάς είπε ότι το κεφαλαίο είναι εργαλείο κοινωνικής ισότητας και κοινωνικής ευημερίας, αυτά δεν έχει τολμήσει να τα πει ούτε ο Τόνι Μπλερ ή ο Γκέρχαρντ Σρέντερ».
Τζανακόπουλος: Το 17,5% του Ιουνίου μοιάζει άπιαστο όνειρο για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ
«Αυτή τη στιγμή, δείτε και τις δημοσκοπήσεις, το 17,5% του Ιουνίου μοιάζει άπιαστο όνειρο για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μεγάλο πολιτικό και ιδεολογικό κενό που πρέπει να καλυφθεί» σημείωσε.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής αποσαφήνισε ότι η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα προσπαθήσει να ενοποιήσει διαφορετικά ρεύματα. «Δεν θέλουμε να είμαστε ένας πολιτικός φορέας ο οποίος θα είναι στην πραγματικότητα η συνένωση των θραυσμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνουμε κάτι καινούργιο, και πιστέψτε με, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» σημείωσε.
«Στόχος μας είναι, με πρώτο βήμα την ΚΟ, να εμφανιστούμε την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε και το όνομα, νομίζω ότι θα είναι ένας τίτλος ο οποίος θα αποτυπώνει την ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση του χώρου μας. Υπερασπίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς και των αγώνων που έχουμε δώσει όλη την τελευταία δεκαετία» ανέφερε.
Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συνεργασίας με τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Πηγή: skai.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.