- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το πρώτο σχόλιο Κασσελάκη μετά τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι μια νέα μέρα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν ώστε «να πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο»
Κασσελάκης: Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Πάμε συντεταγμένα σε μεγάλο συνέδριο
«Είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας, όπου ενωμένοι και με φρέσκιες ιδέες, φρέσκο λόγο και βαθιά κοινωνικό ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά, θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε σύντομη παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» μετά τη χθεσινή αποχώρηση της «Ομπρέλας» από το κόμμα.
Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως «τα όργανα απέδειξαν ότι δουλεύουν, ότι μπορούν να δουλέψουν όταν υπάρχει η βάση, η οποία πάντα μπορεί να δίνει μια νομιμοποίηση στον πρόεδρό της και έτσι πρέπει».
«Εγώ θα τηρήσω το καταστατικό, όπως είπα, πλήρως. Θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο, το οποίο θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία», πρόσθεσε.
Σημειώνοντας ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα είναι μικρές σε επίπεδο πολιτικής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι δεν είναι υπέρ της υπερφορολόγησης, «όπως επίσης εγώ δεν πιστεύω ότι η δικιά μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται για την έπαρση της σημαίας».
«Άρα έτσι προχωράμε. Προχωράμε με μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά και θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε, να συνεισφέρετε», συμπλήρωσε επισημαίνοντας ότι «η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία» και πως αυτό θέλει να μπορέσει να αξιοποιηθεί στο κόμμα.
Τέλος, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα ήθελε «να αρχίσουμε και την Ώρα του Προέδρου μία φορά την εβδομάδα στο "Κόκκινο" και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν σε ερωτήσεις από τους φίλους μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Γνωρίζω ένα πρώιμο κομμάτι της ιστορίας αρκετά καλά» ανέφερε ο υπουργός
ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικά και Λιβύη στο επίκεντρο της ελληνικής διπλωματίας στη Νέα Υόρκη
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Συντονιστής ο Γιώργος Σιακαντάρης
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Μεταλλάσσεται σε αμιγώς προσωποκεντρικό κόμμα»
Στον ναύσταθμο Σαλαμίνος η συνάντηση των δύο υπουργών
Επιχορήγηση 9,56 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το στρατηγικό ενεργειακό έργο
«Η συνεδρίαση ξεκινά σε πολύ βαρύ κλίμα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής
«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν πίσω του», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Συστάσεις σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν τα μέτρα υγιεινής
Μενδώνη: «Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό για όλους»
Στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού
Στο Χ μάλιστα εμφανίζεται να διαβάζει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη
Έφυγε στα 40 της η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.