Πολιτικη & Οικονομια

Μπαλαούρας: Εμμέσως με πραξικόπημα αποσύρεται η παλιά σειρά στον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν με χωράει πια το κόμμα

Ο πρώην βουλευτής έκανε λόγο για «βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάκης Μπαλαούρας
Ο Μάκης Μπαλαούρας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Προδιέγραψε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μάκης Μπαλαούρας

Αιχμές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και υπονοούμενα για αποχώρησή του από το κόμμα άφησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μάκης Μπαλαούρας.

«Η παλιά σειρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρεται μόνη της, αποσύρεται παρά τη θέλησή της, με διατάγματα, εμμέσως με πραξικόπημα», είπε χαρακτηριστικά το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ONE.

Ο πρώην βουλευτής έκανε λόγο για «βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού» και τόνισε ότι «οι διαγραφές δεν είναι επιτρεπετές από το καταστατικό».

«Βλέπω ότι δεν με χωράει πια αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως δίνει μάχη και αν γίνουν χυδαίοι απέναντι του και δεν έχουν κοινές θέσεις και γέφυρες με την πολιτική της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει.

Για την ανακοίνωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εσωκομματικό δημοψήφισμα, ο πρώην βουλευτής ευχήθηκε σκωπτικά ο κ. Κασσελάκης «να μη φτάσει στον αριθμό των διαγγελμάτων του κ. Μητσοτάκη», προσθέτοντας ότι πρόκειται για παράτυπη κίνηση.

Τέλος, ο Μάκης Μπαλαούρας προειδοποίησε πως διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το μυαλό μου πάει μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φτιάξει ένα κόμμα όπου θα είναι ο μόνος κυρίαρχος», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwvd7ho30qw9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ