- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα «πυρά» Σταθάκη: «Πολιτική αυτοκτονία η εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ»
«Ομάδα αποτυχίας» χαρακτήρισε τα πρόσωπα δίπλα στον πρόεδρο
Γιώργος Σταθάκης: Το σχόλιο του πρώην υπουργού για τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομάδα του νέου προέδρου
Ο Γιώργος Σταθάκης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9.11) στο Kontra και κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων για την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το άρθρο - «αντίο» στο κόμμα, λίγες ημέρες πριν την Κεντρική Επιτροπή, στην όποια -όπως είπε- δεν θα παραβρεθεί.
«Κλείνω την πόρτα, για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη πρόεδρο έχει τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σταθάκης ενώ υποστήριξε ότι με την εκλογή Κασσελάκη ακυρώθηκε η ενότητα και η Αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα που αποφασίστηκε στο τελευταίο συνέδριο δεν υπάρχει και δεν υπήρξε. «Αυτό το πρόγραμμα ουσιαστικά ξεχάστηκε τη μέρα που ψηφίστηκε. Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα του 2023 την αποδίδω σε όλες τις επιλογές που έγιναν από το 2019 έως το 2023», είπε και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας διασφάλιζε και την κυβερνησιμότητα».
Σταθάκης: «Ο Κασσελάκης αποτελεί πολιτική αυτοκτονία για τον ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Γιώργος Σταθάκης σχολίασε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί μία πολιτική αυτοκτονία για τον ΣΥΡΙΖΑ η εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι το «τέλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι άδοξο». Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε ακόμη και στην ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας ότι «είναι ομάδα αποτυχίας, δεν μπορεί να αποτελέσει κοινοβουλευτικό πυρήνα ενός κόμματος που θα αποκτήσει εξουσία».
Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Σταθάκης αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και την περίοδο διακυβέρνησης του κόμματος. Όπως είπε, η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα ΑΝΕΛ για τον σχηματισμό κυβέρνησης το 2015 υπήρξε «προπατορικό αμάρτημα». «Το 2015-2019 κρίθηκε στις εκλογές του 2019 όταν οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν. Το 2023 ήταν καταστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί χάσαμε την εκλογική μας βάση», κατέληξε ο Γιώργος Σταθάκης.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Σταθάκη στο Kontra
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Πώς πληρώνω με IRIS, κάρτα και web banking
Στις 24 Μαρτίου η σχετική εισήγηση της Κεραμέως στο Υπουργικό Συμβούλιο
Θεραπεύουμε το σύμπτωμα, αλλά ενισχύουμε παθογένειες που χρόνια τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη υγιούς οικονομικής παιδείας στη χώρα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.