Πολιτικη & Οικονομια

Τσακαλώτος προς Κασσελάκη: Πώς θα προχωρήσει η ενότητα με διαγραφές;

Παρέμβαση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσακαλώτος προς Κασσελάκη: Πώς θα προχωρήσει η ενότητα με διαγραφές;
Παρέμβαση από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSΙ

Παρέμβαση από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα προχωρήσει η ενότητα με διαγραφές; 

Το «γάντι» σήκωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη (31/10) και απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, απευθύνοντας την ερώτηση: «Πώς θα προχωρήσει η ενότητα με διαγραφές;».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στην ΚΟ είχε απευθύνει μήνυμα προς την εσωκομματική αντιπολίτευση για να πέσουν οι τόνοι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να «αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και να είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί επειδή. Χρησιμοποιώ την λέξη απόλυτα για να περιγράψω τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της συνεργασίας όλων των διαθέσιμων δυνάμεων του κόμματος, επειδή ακριβώς κανένας δεν κατέχει την μόνη αλήθεια και δεν είναι αυτονόητο ότι οι βουλευτές ή τα τμήματα του κόμματος γνωρίζουν τα πάντα για τα πάντα. Ως πρόεδρος δίνω έμφαση στη συλλογική δουλειά. Θέλω να γίνουμε το υπόδειγμα ενός σύγχρονου, συμμετοχικού και δημιουργικού κόμματος κι όχι ένα κόμμα συμμέτοχος σε μια διαχειριστική λογική που έχει αποδειχτεί πια ότι δεν λειτουργεί».

Οι «βολές» Τσακαλώτου 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την ενότητα την απόσυρση των διαγραφών.

«Ωραία τα περί ενότητας που είπε ο πρόεδρος, αλλά ενότητα με διαγραφές δεν γίνεται», φέρεται να είπε ο πρώην υπουργός.

Παράλληλα, ο ίδιος άφησε αιχμές σε βάρος του προέδρου του κόμματος και της ηγετικής ομάδας για την τεκμηρίωση του αντιπολιτευτικού λόγου ως προς τον προϋπολογισμό.

«Αν είναι να συζητήσουμε σοβαρά για τον προϋπολογισμό, να συζητήσουμε σοβαρά και για τη φορολογία. Υπάρχουν αντιφάσεις μέσα στο κόμμα μας που πρέπει να επιλυθούν», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος, αφήνοντας αιχμές για τους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη.

Νωρίτερα είχε λάβει το λόγο ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εστίασε στην τοπική αυτοδιοίκηση και επισήμανε πώς το κόμμα θα έχει καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα την επόμενη φορά.

Παραλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε επισημάνει ότι το κόμμα θα έπρεπε να είχε λάβει μέρος οργανωμένα στις διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ