Πολιτικη & Οικονομια

Ζαχαριάδης: Ραντεβού με τον Χάρη Δούκα - «Προέχει να ηττηθεί η συντηρητική κυριαρχία»

Άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Ζαχαριάδης
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Κώστας Ζαχαριάδης: Η δήλωση για τον Χάρη Δούκα και ο κοινός στόχος

Ραντεβού με τον Χάρη Δούκα θα έχει αύριο ο Κώστας Ζαχαριάδης για τον κρίσιμο, δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών 2023 στην Αθήνα. Κρίνοντας ότι προέχει να «ηττηθεί η συντηρητική κυριαρχία», παραδέχθηκε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί, αλλά τα επόμενα πέντε χρόνια η παρουσία της «Ανοιχτής Πόλης» στα Δημοτικά Συμβούλια θα είναι ισχυρή και αποτελεσματική. 

«Επικοινώνησα με τους κ.κ. Μπακογιάννη και Δούκα να τους συγχαρώ για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε. (…) Εάν το αποτέλεσμα εξελιχθεί όπως αποτυπώνεται, υπάρχει δεύτερος γύρος. Μίλησα με τον φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας. Το ίδιο ζητώ να κάνουν οι κ.κ. Σοφιανός και Παπαδάκης γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3binx7jyld)

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε σε δήλωσή του τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στην Αθήνα. «Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ. Ζαχαριάδης και όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έχασε ποσοστά παρά τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3b4mc7qp61)

Διαβάστε περισσότερα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ