- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δένδιας: Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του
«Απόλυτη προτεραιότητα η προστασία όλων των αμάχων»
«Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του αυτές τις δύσκολες ώρες» - Εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια ο Νίκος Δένδιας.
Την αλληλεγγύη της χώρας στο Ισραήλ και τον λαό του εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, εν μέσω της νέας αιματοχυσίας στη Μέση Ανατολή.
«Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του αυτές τις δύσκολες ώρες, ιδιαίτερα σε όσους επλήγησαν» τόνισε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter).
«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η προστασία όλων των αμάχων, όπου κι αν βρίσκονται, παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τη διεθνή κοινότητα και τη χώρα μας» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.
Full solidarity to Israel and the 🇮🇱 people at such difficult times, especially to those affected. My warmest condolences to the families of the victims. The protection of all civilians, wherever they are, remains an absolute priority for the international community, and our…
— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 8, 2023
Άμεσες κινήσεις για επαναπατρισμό 145 Ελλήνων από Ισραήλ και παλαιστινιακά εδάφη
Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται νέο αιματοκύλισμα στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στο Ισραήλ.
Μάχες μαίνονται μεταξύ του ισραηλινού στρατού και μαχητών της Χαμάς, ενώ στη σύγκρουση ενεπλάκη και η Χεζμπολάχ.
Το υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τον επαναπατρισμό Ελλήνων από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη.
Όπως ενημερώνει το υπουργείο Εξωτερικών, ήδη έχει καταγραφεί συνολικός αριθμός 149 Ελλήνων επισκεπτών και δρομολογούνται άμεσα διαδικασίες για την ασφαλή μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο και τον επαναπατρισμό τους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας με την πρεσβεία
Τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης της πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ και του Γενικού Προξενείου Ιεροσολύμων για Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του.
Τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ:+972544808297
Τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα:+972523032253
Καταδίκη από το ΥΠΕΞ
Η Αθήνα, δια του υπουργείου Εξωτερικών, έχει καταδικάσει την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ από την πρώτη στιγμή.
«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή εκτόξευση ομορβροντίας ρουκετών από τη Γάζα κατά του Ισραήλ. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ και ανησυχεί βαθύτατα από αυτή την απαράδεκτη κλιμάκωση της βίας» τονίζεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
Τη σημερινή εκτόξευση ομοβροντίας ρουκετών κατά του Ισραήλ, καταδίκασε και η πρεσβεία της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ με ανάρτησή της στο Twitter, διαμηνύοντας ταυτόχρονα: «Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.