Πολιτικη & Οικονομια

Ο Σπύρος Χατζάρας αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού μετά τις αντιδράσεις

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Σπύρος Χατζάρας
© EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Σπύρος Χατζάρας: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού μετά τις αντιδράσεις

Ο Σπύρος Χατζάρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις φιλοναζιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις του, που προκάλεσαν πολιτική αντιπαράθεση. 

Ο Σπύρος Χατζάρας κατηγορείται από τους αντιπάλους του ως ρωσόφιλος, ρατσιστής και αντισημίτης. Σε δική του ανάρτηση, ο Χατζάρας απάντησε: «Ομολογώ! Συμπαθώ τον Βαλόντια. Υποστηρίζω τη Ρωσία και τη Σερβία. Δεν συμπαθώ τους Ζελένσκι και τους Μητσοτακένσκι. Θεωρώ αυτούς που πούλησαν τη Μακεδονία Προδότες». Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία του που ποζάρει με μπλουζάκι στο οποίο διακρίνεται το «Ζ», σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, ζήτησε τη διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ιωακειμίδης αντιδρά και χαρακτηρίζει αντισημίτη και φιλοναζιστή τον Σπύρο Χατζάρα. «Κύριε Σγουρέ, τόσο προοδευτικό είναι το “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιό σας που χωράει και τους φασίστες; Το ελάχιστο που έχετε να κάνετε είναι να τον διαγράψετε άμεσα», τονίζει ο Γ. Ιωακειμίδης.

Και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, όμως, ζήτησε τη διαγραφή του τονίζοντας: «Αυτό το φασιστόμουτρο είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει ζητήσει τη διαγραφή του, αλλά ο κ. Σγουρός κουνάει και το δάχτυλο σε όσους αντιδρούν. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ όλα καλά;».

Σπύρος Χατζάρας: Η ανάρτηση αποχώρησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ