Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού ποζάρει με μπλουζάκι «Ζ»

«Υποστηρίζω τη Ρωσία, δεν συμπαθώ Ζελένσκι και Μητσοτακένσκι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού ποζάρει με μπλουζάκι «Ζ»

Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού ποζάρει με μπλουζάκι «Ζ» - «Υποστηρίζω τη Ρωσία, δεν συμπαθώ Ζελένσκι και Μητσοτακένσκι», δήλωσε

Η παρουσία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Σπύρου Χατζάρα στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού έχει αποτελέσει «μήλον της έριδος» λόγω των αναρτήσεων που πραγματοποιεί.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Χατζάρας κατηγορείται από τους αντιπάλους του ως ρωσόφιλος, ρατσιστής και αντισημίτης. Σε δική του ανάρτηση, ο Χατζάρας απάντησε:

«Ομολογώ! Συμπαθώ τον Βαλόντια. Υποστηρίζω την #Ρωσία και την #Σερβία. Δεν συμπαθώ τους #Ζελένσκι και τους #Μητσοτακένσκι. Θεωρώ αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία Προδότες».

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία του που ποζάρει με μπλουζάκι στο οποίο διακρίνεται το «Ζ», σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, ζήτησε τη διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ιωακειμίδης αντιδρά και χαρακτηρίζει αντισημίτη και φιλοναζιστή τον Σπύρο Χατζάρα.

«Κύριε Σγουρέ, τόσο προοδευτικό είναι το “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιό σας που χωράει και τους φασίστες; Το ελάχιστο που έχετε να κάνετε είναι να τον διαγράψετε άμεσα», τονίζει ο Γ. Ιωακειμίδης.

Και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, όμως, ζήτησε την διαγραφή του τονίζοντας:

«Αυτό το φασιστόμουτρο είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει ζητήσει τη διαγραφή του, αλλά ο κ. Σγουρός κουνάει και το δάχτυλο σε όσους αντιδρούν. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ όλα καλά;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ