- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δημοσκόπηση Opinion Poll για τον Βόλο: Ευρεία νίκη του Αχιλλέα Μπέου
Στο 60,4% στην πρόθεση ψήφου ο δήμαρχος Βόλου
Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον Βόλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Ευρεία νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Βόλο δείχνει δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό της τοπικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr.
Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου σε μέγεθος δείγματος 637 νοικοκυριών, το χρονικό διάστημα από 25/9 έως 27/9/2023 (σσ. πριν το χαστούκι σε πολίτη).
Δημοτικές εκλογές στον Βόλο: Στο 60,4% ο Μπέος στην πρόθεση ψήφου
Στην πρόθεση ψήφου, ο νυν δήμαρχος Βόλου έρχεται πρώτος με 60,4%. Ακολουθεί με 20% ο δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος και με 4,1% ο Απόστολος Ριζόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση).
Με την αναγωγή επί των έγκυρων, ο Αχιλλέας Μπέος σκαρφαλώνει στο 62,2%.
Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί το Αχιλλέας Μπέος στο αξίωμα του δημάρχου και για την επόμενη θητεία. Το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά. Στο 10,5% είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.
Θετικά αντιμετωπίζεται το έργο της δημοτικής αρχής
Οι πολίτες σε ποσοστό 65,2% δηλώνουν πολύ ή αρκετά ικανοποιημένοι από το συνολικό έργο του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ενώ λίγο δηλώνει το 16,3% και καθόλου το 17,8%.
Σε σχετική ερώτηση, τον Αχιλλέα Μπέο θα μπορούσε να ψηφίσει το 65,5% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης, με τις αρνητικές απαντήσεις να περιορίζονται στο 32%.
Το 40,2% δεν θα ψήφιζε τον Ν. Παπαπέτρο, και το 46,4% τον Απόστολο Ριζόπουλο με τις θετικές απαντήσεις να φτάνουν για τον γνωστό δικηγόρο το 36,3% και τον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ το 19,3%.
Σε σχέση με τους συνυποψήφιούς του, ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών. Το 67,2% έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.