Ελλαδα

Νέο επεισόδιο στον Βόλο ανάμεσα σε Μπέο και πλημμυροπαθή

Η απάντησή του Δημάρχου για το συμβάν και η δήλωση Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο επεισόδιο στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε
Νέο επεισόδιο στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε © ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Μπέος: Νέο επεισόδιο στον Βόλο με έναν πλημμυροπαθή - Πώς απάντησε για το χαστούκι - Τι ζητησε ο Κασσελάκης

Διαπληκτισμό με έναν πολίτη είχε ο Αχιλλέας Μπέος στην περιοχή Άλλη Μεριά Βόλου, στον οποίο μάλιστα ο Δήμαρχος της πόλης, χειροδίκησε.

Σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά του Βόλου, συγκεντρώθηκαν στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota news, στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Η αστυνομία κλήθηκε και στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Εκεί είχε έντονους διαλόγους με τους πλημμυροπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει.

Επεισόδια στην Άλλη Μεριά - Ο Μπέος χτύπησε πολίτη

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε «εντολή» στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που βρισκόταν μέσα στο ρέμα διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, και της οποίας έχει καταστραφεί το σπίτι, κατέγραφε τα γεγονότα.

Η απάντηση του Δημάρχου Βόλου

Λήξαν φαίνεται πως θεωρεί ο Αχιλλέας Μπέος το συμβάν με τον πλημμυροπαθή πολίτη καθώς τον δέχθηκε στο γραφείο του με τον πολίτη να του απολογείται.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε αρχικά με μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι «Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά.

Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Αχιλλέας Μπέος: Απαντά στον βίντεο με τον ξυλοδαρμό πολίτη - «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα»
Αχιλλέας Μπέος: Απαντά στον βίντεο με τον ξυλοδαρμό πολίτη - «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα» © Facebook

Η ανάρτηση Κασσελάκη για το συμβάν

Να άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα ζητά από τους πολίτες την επόμενη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουν «μια πρώτη ανάσα στη χώρα». Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. 'Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που "πνίγουν" τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον...

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Saturday, September 30, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY