Ελλαδα

Μπέος: «Τι καλημέρα ρε παιδιά; Μιλάμε για καταστροφή του Νώε»

«Όλος ο Βόλος έγινε λίμνη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpeos

Αχιλλέας Μπέος: Το ξέσπασμα στην ΕΡΤ - Τι ανέφερε για την κατάσταση στον Βόλο

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Βόλο μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias χθες το βράδυ μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης, απαντώντας στον δημοσιογράφο που τον καλημέρισε: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω» και πρόσθεσε:

«Κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε. Έμεινε και το δικό μου αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε».

Αναφερόμενος στην ηλεκτροδότηση της πόλης, σημείωσε πως «το 70%-80% του Βόλου δεν έχει ρεύμα ενώ πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό».

«Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος θέλοντας να δείξει το μέγεθος της βροχόπτωσης ενώ όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην υπερχείλιση του Κραυσίδωνα ενοχλημένος απάντησε:

«Κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά. Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ