- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πρόσεξε μην πάρεις τα βουνά»
Κατηγορεί τον καθηγητή ότι συνέβαλε στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ»
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης στρέφεται εναντίον του Γρηγόρη Γεροτζιάφα, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το κόμμα και τις αιχμές προς Κασσελάκη.
Επίθεση κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του καθηγητή Αιματολογίας από το κόμμα με αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη.
Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Γεροτζιάφα για τη συμβολή του στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ».
Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας ήταν ανάμεσα σε αυτούς που «με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους, όπως και τον Μητσοτάκη!»
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Γρήγορη Γεροτζιάφα:
Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Β) στην "καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ" συνέβαλλαν καποιοι όπως εσυ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Γιατί δεν υπάρχει "καθαρή και ουδέτερη επιστήμη". Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!
Γρήγορη Γεροτζιαφα : Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες,όχι στο ΣΥΡΙΖΑ. Β) στην «καταστροφική διαχείριση της...
Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, September 27, 2023
Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση "αποχώρησης" σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!
Πρόσεξε μην "πάρεις τα βουνά".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.