- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα τελείωσε»
«Από ροκ συγκρότημα πήγε σε ελαφρύ ποπ»
Στέλιος Κούλογλου: Η τοποθέτησή του για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη - Η βαθιά κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο εκδοχές για την επόμενη ημέρα.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, έκανε την δική του τοποθέτηση αναφορικά με τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρθηκε εκτενώς στην εκλογική επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας πως «αυτό που έγινε πρέπει να διδάσκεται στις σχολές πολιτικών επιστημών σε όλον τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει» σχετικά με το πως ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε μέσα σε περίπου 20 ημέρες να πάρει «τα ηνία του κόμματος από την παλιά φρουρά».
«Βαθιά κρίση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ»
«Αυτό που έγινε, έγινε γιατί υπήρχε μια βαθιά κρίση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα μια εκφυλιστική κατάσταση στην ιδεολογία όπου πλέον είχαν χαθεί οι αναφορές στην αριστερά. Κάποιος ο οποίος ήρθε και υποσχέθηκε ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη και θα ξαναφέρει τα παλιά μεγαλεία έφερε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου και υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε κατά την γνώμη μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που τον ξέραμε ως αριστερό κόμμα τελείωσε. Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα στην πραγματικότητα που διατηρεί ακόμα το brand name, τα γραφεία, τα μέσα ενημέρωσης, την κρατική χρηματοδότηση. Πρέπει να δούμε εάν αυτό που γίνεται θα είναι ένα άλμα προς τα εμπρός ή ένα άλμα στο κενό».
Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε πως υπάρχουν δύο εκδοχές. «Η μία είναι να προχωρήσει σε μια προσπάθεια προσεταιρισμού των ηττημένων, ενώ η άλλη εκδοχή είναι να εκμεταλλευτεί τη νίκη του για να κερδίσει και τα όργανα εκείνα στα οποία δεν έχει την πλειοψηφία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, και μιλώ κυρίως για την πολιτική γραμματεία».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος είναι ασφαλής από αέρος
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η Ισπανία «εξοπλίζει την Τουρκία»
Ο δήμος Θεσσαλονίκης απορρίπτει το αίτημα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ για τυπικούς λόγους
Δεν δημιουργείται η εκλογική περιφέρεια Αποδήμων
Συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων έφθασε στο νησί για επιτήρηση Κύπρου και Ανατολικής Μεσογείου
Σχετικά με τη βία κατά των γυναικών
Επανέναρξη λειτουργίας του ΣτΕ στο Αρσάκειο Μέγαρο μετά την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου
Tα δυο στελέχη εξέδωσαν κοινή δήλωση
Με τροπολογία Λιβάνιου η τριεδρική περιφέρεια αποδήμων θα ισχύσει 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η έμφυλη ισότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας»
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.