- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πολάκης για νίκη Κασσελάκη: «Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν»
Στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς από τα Σφακιά
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Σφακιά στέλνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη Δύση του ήλιου, ο Παύλος Πολάκης στέλνει μήνυμα συνεργασίας και διεύρυνσης για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η νίκη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα να χτίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να κυβερνήσει και να αλλάξει τη χώρα. Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν».
Η νικη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα ,πρόγραμμα και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να χτισουμε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει ανάγκη η...
Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Sunday, September 24, 2023
Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη
«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται μέλλον», ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Όπως είπε, η σκέψη του αυτές τις ώρες βρίσκεται στους πληγέντες της Θεσσαλίας.
Από το βήμα, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Νίκο Παππά για την υποστήριξή του, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε και στην οικογένειά του, αλλά και τον σύντροφό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους.
«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τους λέω κάτι ξεκάθαρο: δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ». Θέλησε, μάλιστα, να στείλει ένα μήνυμα σημειώνοντας: «Στον πόλεμο ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι επίσης πρώτος». Σε άλλο σημείο σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, ένα κόμμα από την κοινωνία για την κοινωνία» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στους εθελοντές της καμπάνιας του «αλλά και των συνυποψηφίων του και των εφορευτικών επιτροπών».
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι επικοινώνησε με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία τον συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία. «Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα. Προσβλέπω την επόμενη ημέρα στη συνεργασία της ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά».
Ο κ. Κασσελάκης διαμήνυσε ότι το πρώτο του ταξίδι ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα το πραγματοποιήσει στην Κύπρο.
Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Τουρνάς: Από τους πλέον σύγχρονους στην Ευρώπη, δημιουργεί νέες δυνατότητες εκπαίδευσης πυροσβεστών
Περισσότερες από εκατό συμβάσεις για κτιριακή αναβάθμιση και επιστημονικό εξοπλισμό
Τι ισχύει με τα 65 έτη - Όλοι οι αστερίσκοι
Ποια είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να καταβληθεί από τον εργοδότη
Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Η ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.