Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στ. Κραουνάκης για τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι αριστερά αυτό. Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μού είναι συμπαθέστατος - Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Κραουνάκης
© NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Σταμάτης Κραουνάκης: Το σχόλιο του για τις εξελίξεις και την ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα πριν τις δεύτερες κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε στον «εμφύλιο» στους κόλπους της Κουμουνδούρου, αλλά και στους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος, αλλά ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μού είναι συμπαθέστατος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε πολύ κοντά από τις 5 Ιουλίου, με επισκέφθηκε στο εξοχικό, είπαμε πολλά», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Σχολιάζοντας λίγο αργότερα την ένταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό, δεν είναι αριστερά αυτό. Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα».

«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τον λαό; Θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvq3egyj0849)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ