Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος για επικριτές Κασσελάκη: Μήπως του έστρωσαν οι ίδιοι το έδαφος;

«Ενδεχόμενη νίκη του θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λοβέρδος για επικριτές Κασσελάκη: Μήπως του έστρωσαν οι ίδιοι το έδαφος;
O Ανδρέας Λοβέρδος © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ανδρέας Λοβέρδος για επικριτές Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως του έστρωσαν οι ίδιοι το έδαφος;

Το ερώτημα προς όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη, μήπως οι ίδιοι του έστρωσαν τον δρόμο, θέτει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει: «Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος».

Ο ίδιος σημειώνει: «Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, πως η ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη και στον δεύτερο γύρο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της χώρας».

Η ανάρτηση Λοβέρδου για Κασσελάκη

Στην ανάρτησή του ο κ. Λοβέρδος αναφέρει:

«Για τη νίκη Κασσελάκη. Έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015; Σύντομα θα φανεί. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί.

«Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, πως η ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη και στον δεύτερο γύρο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

»Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος. Π.χ. ενώ όλοι θέλαμε να αφήσουμε πίσω τους διχασμούς και τους εμφυλίους, κάποιοι από εκείνους προσπαθούσαν να φέρουν στο σήμερα τον Γράμμο και τη Μακρόνησο. Και ήρθε ο Κασσελάκης να τους αρπάξει τα σύμβολα αυτά.

»Μένει, πάντως, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015. Το συμπέρασμα για το ποιο από τα δύο αυτά ενδεχόμενα ισχύει, θα προκύψει σύντομα. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ