- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Φίλης κατά Κασσελάκη: «Υπήρξε θαυμαστής του Μητσοτάκη - Μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα»
«Ο Κασσελάκης θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι σε δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ»
Νίκος Φίλης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Η αναφορά στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, το Instagram και την αναδιοργάνωση του κόμματος
O Νίκος Φίλης στράφηκε κατά της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος, επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται Μεσσία.
«Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε», είπε ο Νίκος Φίλης στον ΣΚΑΪ. Σε σχόλιό του ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον ανέδειξε, απάντησε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε να είναι υποψήφιος στο Επικρατείας στη 9η θέση, «άλλο αυτό και άλλο να γίνει αρχηγός του κόμματος, υπάρχει απόσταση». Επιπλέον, ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης είναι «ένας άγνωστος, ένας επιχειρηματίας, αν και αμφισβητείται και η ικανότητά του στις επιχειρήσεις».
Φίλης: «Ο Κασσελάκης θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι σε δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ»
«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες. Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμπλήρωσε ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη «θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να υπερβεί τον Ατλαντικό. Αυτό σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με ΝΔ. Δεν θέλουμε συνεργασία που θα προκύπτει από τη μετάλλαξη του κόμματος. Θέλουμε συνεργασία σε βάση προγραμμάτων, όχι με αλλαγή της φυσιογνωμίας».
«Πιστεύω ότι σε περίοδο που ο αμερικανικός παράγων ενεργοποιείται στην περιοχή, έχει σημασία να υπάρχει ισχυρή δύναμη, ικανή να κάνει συμβιβασμούς με πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τα δικά μας συμφέροντα», συμπλήρωσε ο Νίκος Φίλης.
Σχετικά με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2.9). «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς θέλω εγώ στις πρώτες θέσεις». Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι δεν βλέπει να έχει ανάμιξη στην υποψηφιότητα Κασσελάκη, όμως του επέρριψε ευθύνη, επειδή παραιτήθηκε αντί να οδηγήσει το κόμμα στο συνέδριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.