Πολιτικη & Οικονομια

Φίλης για Κασσελάκη: «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς που "φυτεύονται" από το Instagram»

Το σχόλιο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Φίλης - Στέφανος Κασσελάκης
Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι © EUROKINISSI

Νίκος Φίλης για Στέφανο Κασσελάκη: Το σχόλιο του πρώην υπουργού για «πολιτικούς του Instagram» και «Μεσσίες»

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην βουλευτής Νίκος Φίλης. Ο πρώην υπουργός στράφηκε κατά του κ. Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς που "φυτεύτηκαν" από το Instagram». 

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», είπε ο Νίκος Φίλης και συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία. Ο κ. Κασσελάκης δεν προκύπτει μέσα από την ελληνική πολιτική ζωή. Ήταν υποψήφιος στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας λόγω της ομογένειας. Είναι το μοντέλο του Μεσσία, το μοντέλο που ισχύει διεθνώς και από το οποίο βγήκε ο Τραμπ στις ΗΠΑ. 

»Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα "φυτεύονται" από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα» είπε o Nίκος Φίλης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY