- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεκίνησε στα Χανιά η προεκλογική εκστρατεία Κασσελάκη: «Είμαι κουζουλός που αφήνω την Αμερική για να έρθω στην πατρίδα μου»
Οι πρώτες του δηλώσεις
Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκίνησε στα Χανιά η προεκλογική εκστρατεία - «Είμαι κουζουλός που αφήνω την Αμερική για να έρθω στην πατρίδα μου»
Από τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά και από το εμβληματικό σημείο των Τάφων των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι , ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Μιλώντας σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο Ακρωτήρι ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, η πρώτη δημόσια συνάντησή του με πολίτες αποφασίστηκε να γίνει στα Χανιά ενώ ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά του μέλλοντος.
Ο κ Κασσελάκης εμφανίστηκε προβληματισμένος για την πορεία της χώρας ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή».
Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν λέγοντας «εμείς είμαστε εδώ και με την δύναμη σας αν μου την δώσετε, θα τα λέω τα πράγματα ντρέτα, αυτό και μόνο αυτό».
Κασσελάκης - Η απόφαση να ξεκινήσει από τα Χανιά
O κ Κασσελάκης στάθηκε μπροστά στους Τάφους των Βενιζέλων, ενώ σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξεκινήσει από τα Χανιά τον προεκλογικό του αγώνα.
«Είναι τελείως απρόσμενη για μένα αυτή η στιγμή, αυτή η υποδοχή. Αισθάνομαι ειλικρινά ταπεινοφροσύνη, είμαι πολύ συγκινημένος ειδικά εδώ, στις ρίζες μου, εδώ που ερχόμουν κάθε καλοκαίρι».
Ο κ Κασσελάκης θυμήθηκε την γιαγιά και τον παππού του, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για αυτούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αισθάνομαι την μνήμη τους πολύ βαθιά μέσα μου».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ξέρω πολύ καλά ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.