- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Φουντώνουν» τα σενάρια για υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Τα μηνύματα που στέλνει μέσα από τα social media
Στέφανος Κασσελάκης: Τα σενάρια για υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και το μήνυμα μέσω των social media
Τα σενάρια για επικείμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «φουντώνουν». Ο επιχειρηματίας, ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κουμουνδούρου στις εκλογές του Ιουνίου, φαίνεται ότι θα μπει στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος λίγο πριν το Συνέδριο της 2ας Σεπτεμβρίου και τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταθέσει πολιτικές προτάσεις στην πολιτική του πλατφόρμα «για τη ριζοσπαστική ανασυγκρότηση της χώρας», οι οποίες γνώρισαν θερμή ανταπόκριση.
Μάλιστα, με δήλωσή του στα social media αναφέρεται στις πρώτες ιδέες και προτάσεις που δέχθηκε, δηλώνοντας ότι θα ενταχθούν άμεσα στο πολιτικό σχέδιο. Ενδεικτικά παραδείγματα που περιλαμβάνονται στο βίντεο είναι η πρόταση για ψηφιοποίηση των ραντεβού στα Νοσοκομεία, η παράδοση των φαρμάκων στο σπίτι για τους χρόνια πάσχοντες, η επιστροφή της δασοπροστασίας στα Δασαρχεία και η επανασύσταση του σώματος των δασοπυροσβεστών.
«Οι πολιτικοί εμφανίζονται συχνά ως παντογνώστες μα η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός είναι ο σοφός. Μόνο με διάδραση, μόνο με το "μαζί", μόνο με σχέδιο αλλάζει η Ελλάδα. Διαβάστε τις προτάσεις, συμπληρώστε, διορθώστε, προτείνετε. Μόνο μαζί και με σχέδιο θα αναδείξουμε τις λύσεις για το μέλλον και τις ζωές μας!» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.
@skasselakis Έχω τις πρώτες σας δυνατές προτάσεις στα χέρια μου. Συνεχίζουμε! #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece
♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis
Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι. Από το 2015 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο Στέφανος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όπου και μετανάστευσε από την ηλικία των 14 ετών.
Φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του University of Pennsylvania με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος Κασσελάκης εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008. Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής «Center for Strategic and International Studies» στη Washington, DC.
Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, αρχικά με τη «Στήλη του Φοιτητή» και αργότερα με το «Χρώμα της Αγοράς». Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική διαδικτυακή πλατφόρμα «CVfromGreece», μέσω της οποίας βοήθησε νέους να βελτιώσουν τα βιογραφικά τους για αιτήσεις εργασίας ή σπουδών στο εξωτερικό.
Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά άπταιστα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα ισότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.