- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Σπαρτιάτες ευχαρίστησαν από το βήμα της Βουλής τον Κασιδιάρη
Αρνούνται τον χαρακτηρισμό του ναζιστικού μορφώματος - «Είμαστε Έλληνες εθνικιστές»
Βουλή: Οι «Σπαρτιάτες» ευχαριστούν από το βήμα της ολομέλειας τον Ηλία Κασιδιάρη - Για τη στήριξε που πρόσφερε στο ακροδεξιό κόμμα ώστε να μπει στη Βουλή.
Δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες, κατά τη συζήτηση τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ακούστηκε στην αίθουσα της ολομέλειας το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, ως του προσώπου που με την καταλυτική συνδρομή του, έφερε στη Βουλή το κόμμα Σπαρτιάτες.
Ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Μανούσος κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόμματός του από τον Ηλία Κασιδιάρη.
«Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δεν σημαίνει -επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε- ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες. Εγώ συγκεκριμένα ήρθα εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία ενώ εργάζομαι σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά. Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών».
Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αθανάσιος Χαλκιάς δήλωσε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η δεξίωση μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Μεγάρου - Ποιοι έδωσαν το παρών, οι απουσίες
Ομιλία του ΠτΔ για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Ζαχαράκη: «Η ιστορική αυτή μεταρρύθμιση είναι η πυξίδα για μια νέα πορεία στην ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση»
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Ανάγκη αναθεώρησης και όχι κατάργησης του άρθρου 16», τόνισε η υπουργός Παιδείας
Η νέα φιλοσοφία της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει επτά στρατηγικούς άξονες για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη εταιρεία
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Απασχόληση με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως και 1.250 ευρώ
Ποιους αφορά η συμπληρωματική πληρωμή
Κατάθεση στεφανιού από τον ΠτΔ στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ-ΕΣΑ
«Η αντιπολίτευση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο υπενθυμίζουν το βαρύ τίμημα που πληρώνει ο Ελληνισμός», τόνισε ο πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει «νίκη για την πόλη» τη συμφωνία για τη ΔΕΘ
Ο Δωδεκανήσιος πολιτικός πέτυχε την εισαγωγή του στο ΕΚΠΑ μέσω της ειδικής κατηγορίας
Οι αιτήσεις, η κλήρωση και όλα όσα αλλάζουν
«Δεν θα καθίσω να σας ακούσω με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε ο πρωθυπουργός
Η επέτειος της Μεταπολίτευσης υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία απαιτεί θεσμικό σεβασμό, πολιτική συνεννόηση και διαρκή εγρήγορση.
«Να δείξουμε στους πολίτες ότι το πολιτικό σύστημα έχει δυνατότητα να αναγεννηθεί» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρενέβαινε συνεχώς στην ομιλία του μιλώντας εκτός μικροφώνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.