Πολιτικη & Οικονομια

Βράβευση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου από το The Parliament Magazine

Ξεχώρισε για το έργο του στον τομέα της Υγείας - Το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Βραβεύτηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ - Για την πολιτική ενασχόληση και τα επιτεύγματα στον τομέα της Υγείας.
Σημαντική διάκριση για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Βραβεύτηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ - Για την πολιτική ενασχόληση και τα επιτεύγματα στον τομέα της Υγείας.

Με το βραβείο MEPAwards 2023 στην κατηγορία «Health & Wellbeing» βραβεύτηκε από το περιοδικό «The Parliament Magazine», ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κυμπουρόπουλος «ξεχώρισε ως υποψήφιος ανάμεσα σε άλλους ευρωβουλευτές στην κατηγορία "Health & Wellbeing" για την πολιτική του ενασχόληση και τα επιτεύγματα στον τομέα της Υγείας, όχι μόνο μέσω του νομοθετικού του έργου, αλλά και της συνεχούς ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες ασθένειες, την ψυχική υγεία, την καινοτομία και την ίση πρόσβαση όλων στην υγειονομική περίθαλψη. 

«Το έργο που γίνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές των πολιτών», τόνισε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, καθώς ο κ. Κυμπουρόπουλος δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση για λόγους υγείας.

«Το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα να σας υποσχεθώ», συνέχισε, «είναι ότι θα συνεχίσω με την ίδια πίστη να παλεύω για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας, μέχρι κάθε Ευρωπαίος πολίτης να απολαμβάνει κάθε πτυχή του ύψιστου αυτού δικαιώματος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ