Πολιτικη & Οικονομια

Με δικό της videogame στην προεκλογική μάχη η ΝΔ

Τι είναι και πώς παίζεται το «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Η ΝΔ έβγαλε ηλεκτρονικό παιχνίδι με το πρόγραμμά της - Τι είναι και πώς παίζεται το «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game».
Η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε το δικό της ηλεκτρονικό παιχνίδι ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου © screen shot

Εκλογές 2023: Η ΝΔ έβγαλε ηλεκτρονικό παιχνίδι με το πρόγραμμά της - Τι είναι και πώς παίζεται το «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game».

Και τα video games μπαίνουν στη μάχη του προεκλογικού αγώνα, καθώς η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε το δικό της ηλεκτρονικό παιχνίδι με στόχο να προσελκύσει όλες τις ηλικίες των ψηφοφόρων και να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας με τους πολίτες. 

«Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game» είναι το όνομα του διασκεδαστικού παιχνιδιού που λανσάρισε σήμερα Δευτέρα το κόμμα της Πειραιώς.

Στο παιχνίδι αυτό, ο παίκτης καλείται να ξεπεράσει μια σειρά εμποδίων που βρίσκει στο διάβα του και ταυτόχρονα να «πιάσει» το λογότυπο της ΝΔ, ώστε να περάσει την πίστα και να ξεκλειδώσει μια πτυχή του προγράμματος του κόμματος.

Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του παιχνιδιού της Νέας Δημοκρατίας δανείζονται τις ονομασίες τους από διάφορες παθογένειες και προβλήματα του νεοελληνικού κράτους, όπως «γραφειοκρατία», «ανεργία», «τώρα που να μπλέκεις», «μοιρολατρία», «ανισότητες», «έλα μωρέ τώρα».

Σημειώνεται ότι σε κάθε επιτυχημένη ολοκλήρωση πίστας, τους παίκτες περιμένει μια μικρή ευχάριστη έκπληξη.

Σταθερά Τολμηρά Μπροστά | The Game

Νέα Δημοκρατία - The Game: Προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας

«Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε», αναφέρει η ενημέρωση του κόμματος για το video game της ΝΔ.

»Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!». 

Το «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game» είναι διαθέσιμο online σε έκδοση για laptop και desktop στο game.nd.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ