Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιώργος Τσίπρας αποκάλεσε την ΕΥΠ «εγκληματική οργάνωση»

Η συζήτηση για τη Ροδόπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Τσίπρας αποκάλεσε την ΕΥΠ «εγκληματική οργάνωση»
© EUROKINISSI/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Εκλογές 2023 - Γιώργος Τσίπρας: Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα το πρωί και ενώ η συζήτηση στο πάνελ αφορούσε τις εξελίξεις στη Ροδόπη, ανέφερε πως η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές - χωρίς να δίνει απάντηση - αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση». Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε στον ίδιο τόνο και είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Στις συνεχείς ερωτήσεις τόσο του παριστάμενου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Πέτσα, αλλά και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν όντως έχει γίνει ενημέρωση προς τον Αλέξη Τσίπρα από την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας δεν απάντησε. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση».

Όλη τη συζήτηση με τη συμμετοχή του Γιώργου Τσίπρα

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctbbjti7e5l5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ