- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Ανδρουλάκης από τη Ρόδο: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας
«H παράταξη θα ξαναγίνει η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός»
Εκλογές 2023 - Νίκος Ανδρουλάκης από τη Ρόδο: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας - Εκτενής αναφορά στην οικονομία και τους μισθούς.
H παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός», τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη για «περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού».
«Θα βάλουμε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όσους νομίζουν ότι θα δεχθούμε αυτά που μας ζητάνε», είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας του κάνοντας ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Στην έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά ο ισχυρός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας και η πραγματική εναλλακτική προοδευτική παράταξη που χρειάζεται η χώρα.
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε εκτενώς στην ομιλία του στην οικονομία και τους μισθούς, υπογραμμίζοντας ότι οι μισθοί αυξάνονται μόνο ονομαστικά και πως τα εισοδήματα θα μειωθούν το 2023 με τις όποιες συνέπειες έχει αυτό για τους εργαζόμενους και την μεσαία τάξη.
Νίκος Ανδρουλάκης: «Όλα τα στοιχεία δείχνουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού»
«Όλα τα στοιχεία δείχνουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι στην Πορτογαλία -που είχε αντίστοιχα δεδομένα με την Ελλάδα, τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά.
«Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μια κυβέρνηση λαϊκιστών με γραβάτες, που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τα πραγματικά προβλήματά του, αυξάνοντας καθημερινά τις ανισότητες εις βάρος της μεσαίας τάξης» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για τους φόρους, τονίζοντας ότι η ΝΔ υπηρετεί τους λίγους εις βάρος των πολλών.
Παράλληλα, εξήγησε ότι η φορολόγηση που ζητά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αφορά στα μερίσματα και όχι στα κέρδη των επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. «Η αγωνία τους δεν είναι η μεσαία τάξη, αλλά οι ελάχιστοι που τους στηρίζουν», συμπλήρωσε.
Κριτική Ανδρουλάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Αποδεικνύεται ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που πήρε 40% ο κ. Μητσοτάκης
Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική και κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι άλλαξε τη στάση του για τη φορολόγηση των υπερκερδών και των μερισμάτων. «Αποδεικνύεται περίτρανα ποιοι έχουν σταθερές θέσεις και ποιοι είναι οι χορηγοί της Νέας Δημοκρατίας και είναι οι υπεύθυνοι που πήρε 40% ο κ. Μητσοτάκης», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματός τους για αλλαγές στο ΦΠΑ, στο αφορολόγητο των γονικών παροχών και τη μείωση των έμμεσων φόρων.
«Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ θα τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, γιατί λέμε τα πράγματα με το όνομά τους», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα ενισχύουμε και θα δυναμώνουμε τον θεσμό της ναυαγοσωστικής κάλυψης», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Το έργο συνδέει τον ΠΑΘΕ με την Εγνατία Οδό
Με αφορμή τις νέες ρυθμίσεις που νομοθετήθηκαν
Τα δέκα συν ένα προγράμματα αφορούν όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων
Στα 4,12 δισ. ευρώ το κόστος
«Εδωσα μια μάχη όχι για τον εαυτό μου αλλά και για τον Ελληνισμό», είπε για την περιπέτειά του με τις αλβανικές αρχές
Αυτοψίες σε έργα στα Φάρσαλα και τον Δομοκό
Το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις νέες και τους νέους ανήμερα της ανακοίνωσης των βάσεων
Οι ισχυρισμοί για τις αμερικανικές αρχές
«Εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει καμία αύξηση», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας
«Εγκαινιάζεται σήμερα ο Ε65 - Προχωρούν τα σιδηροδρομικά και οδικά έργα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Στο επίκεντρο πληθωρισμός και γεωπολιτική αβεβαιότητα
Το μήνυμά του στους μαθητές μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων
Πιάστηκα στην τσιμπίδα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Έδωσε συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Το σχόλιό του για τις διαμαρτυρίες σε επισκέψεις του
Εγκρίθηκαν εξοπλιστικά ύψους 4,2 δισ. ευρώ
Οι κάμερες θα λειτουργούν σε 24ώρη βάση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.