Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε σαν σήμερα το 2017

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του.
Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη © Facebook/Kyriakos Mitsotakis

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του.

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Έλληνα πολιτικού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στο πλευρό του πατέρα του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στην ανάρτησή του: 

«6 χρόνια. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε».

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη και η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία των δυο τους, γράφοντας: 

«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις!

Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις! Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε. ΝΜ

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Monday, May 29, 2023

Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε. ΝΜ»

Ο Kωνσταντίνος Μητσοτάκης αφηγείται τη ζωή του στην ATHENS VOICE: Μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του πρώην πρωθυπουργού που έφυγε σαν σήμερα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ