- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: «Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ»
Το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου για την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κ.Π.Ε.
Εκλογές 2023 - Άκης Σκέρτσος: Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή του ο Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.
«Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του "όχι σε όλα και ναι στο τίποτα", ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση» προσθέτει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ 'Ακης Σκέρτσος υπογραμμίζοντας ότι «αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση, όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».
«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ανδρουλάκης: «Ο γαλάζιος χάρτης είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (28.5) στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείες των νομαρχιακών επιτροπών και τον τομέων του ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις δεύτερες εκλογές και ζήτησε από τον ελληνικό λαό «να είναι το ΠΑΣΟΚ η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη».
«Δεσμεύομαι στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», είπε -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία. Να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη. Ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έως 46.000 ευρώ με το νέο «Ανακαινίζω» για ανακαίνιση και ιδιοκατοίκηση
Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Μέχρι πότε οι αιτήσεις, τι να προσέξετε
Έρχονται νέες ανατιμήσεις στην αντλία
Ένα αστικό τοπόσημο αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
O ευρωβουλευτής είχε διαγραφεί πριν λίγους μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ
Διέξοδος σε πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρονοβόρες δικαστικές διενέξεις
Νέα μέτρα για SLAPP – Στο τραπέζι και η ταυτοποίηση χρηστών για περιορισμό της τοξικότητας
Επισημαίνει ότι η παραγωγικότητα δεν αυξάνεται με μια νομοθετική πρωτοβουλία για λιγότερες ώρες
Το κόμμα θέτει ερωτήματα προς όσους –όπως αναφέρει– στήριξαν τις μνημονιακές πολιτικές
Η απόφαση ελήφθη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οκτακομματική Βουλή και 53% υπέρ συνεργασιών
Κάθε διοργάνωση μεταφράζεται σε πολλαπλασιαστικό όφελος για την αγορά
Οι βασικοί άξονες της Έκθεσης και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
«Το επιτελικό κράτος αφορά την εκτελεστική εξουσία»
Σημαντικό βήμα για την απλοποίηση τριών νομοθετικών πράξεων
Οι Βέλγοι στρέφονται σε κοντινούς προορισμούς, με την Ελλάδα στη πεντάδα
Το ρίσκο για την Ελλάδα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι για την Τουρκία
Ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε για το παρασκήνιο της παιδιάτρου που «λύγισε» στα social media
«Από αναβολή σε αναβολή» - Η υπόθεση εκκρεμεί από το 2021
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.