Πολιτικη & Οικονομια

Η τυχαία συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον τέως βασιλιά στην VIP αίθουσα του Ελ.Βελ.

«Με συγχωρείτε, δεν σας αναγνώρισα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσει τυχαία στο αεροδρόμιο τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσει τυχαία στο αεροδρόμιο τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο © EUROKINISSI

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια. Το 2016 στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο Σταύρος Ψυχάρης είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Γλύξμπουργκ.

Ήταν από την περίοδο που ο Αλέξης Τσίπρας είχε μόλις εκλεγεί αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και βρισκόταν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στον ίδιο χώρο ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε ποιος ήταν απέναντί του.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»:

«Μια “συνάντηση κορυφής” που έγινε τυχαία προ καιρού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και πέρασε τότε απαρατήρητη, αξίζει ίσως τώρα να καταγραφεί. Στο κέντρο της αίθουσας VIP του αεροδρομίου καθόταν ένα πρόσωπο πολύ γνωστό σήμερα, που διάβαζε τις εφημερίδες της ημέρας.

» Κάποια στιγμή εμφανίζεται στην είσοδο της αιθούσης ένα άλλο πρόσωπο, πολύ γνωστό εδώ και δεκαετίες. Ο νεοφερμένος παρατηρεί τον χώρο από την μια άκρη στην άλλη. Εν συνεχεία, κρατώντας το μπαστούνι του στο χέρι, διασχίζει τη αίθουσα, άγνωστος (;) μεταξύ αγνώστων (;), πλησιάζει τον αναγνώστη των εφημερίδων και τον χαιρετά...

» Εκείνος επιστρέφει αδιάφορα τον χαιρετισμό και συνεχίζει την ανάγνωση των εφημερίδων του. Ξαφνικά, φαίνεται να αναγνωρίζει τον άνθρωπο που τον πλησίασε, σηκώνεται εν σπουδή από την πολυθρόνα του και του λέει: "Με συγχωρείτε, δεν σας αναγνώρισα". Δεν πειράζει...

» (Το “Βήμα” δεν κρυφακούει ιδιωτικές συνομιλίες, ακόμη και όταν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, διότι φυσικά δεν είχαν ραντεβού στο αεροδρόμιο ο νεοεκλεγμένος τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας με τον πρώην βασιλέα Κωνσταντίνο. Για την εκτίμηση της συνομιλίας, σημειώνεται ότι η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στα ψέματα που λέγονται στους προεκλογικούς αγώνες)».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ