Πολιτικη & Οικονομια

Δένδιας και Κικίλιας οι δύο πρώτοι σε δημοφιλία της κυβέρνησης

Σύμφωνα με την έρευνα «Τάσεις» της MRB

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δένδιας και Κικίλιας οι δύο πρώτοι σε δημοφιλία της κυβέρνησης
© EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Τάσεις MRB: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πρώτοι σε δημοφιλία μελών της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας, σύμφωνα με την 6μηνιαία έρευνα «Τάσεις» της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB.

Οι αποτελεσματικοί χειρισμοί στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ειδικά στα ελληνοτουρκικά που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και η εξαιρετική τουριστική σεζόν που ενίσχυσε την εθνική οικονομία και στήριξε χιλιάδες επιχειρήσεις και οικογένειες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αποτυπώνονται στην επιλογή των πολιτών να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στους υπουργούς που έχουν τα αντίστοιχα χαρτοφυλάκια.

Αναφορικά με τα σημαντικότερα θέματα που πιστεύουν οι έλληνες πολίτες ότι θα καθορίσουν τις επικείμενες εκλογές, στην πρώτη θέση είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η αύξηση των τιμών, στη δεύτερη η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στην τρίτη θέση η προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Δένδιας και Κικίλιας οι δύο πρώτοι σε δημοφιλία της κυβέρνησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ