Πολιτικη & Οικονομια

Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη για την αδερφή του Κατερίνα που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

«Μοιράζομαι, σήμερα, μαζί σας ένα οικογενειακό μου πρόβλημα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αδερφή του Κατερίνα
© Facebook/ Kyriakos Mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι η αδερφή του Κατερίνα έχει καρκίνο του μαστού - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως η αδερφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό.

«Ο όγκος εντοπίστηκε νωρίς, στην προληπτική μαστογραφία της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μοιράζομαι, σήμερα, μαζί σας ένα οικογενειακό μου πρόβλημα γιατί αυτό έρχεται να γεφυρώσει μία ανθρώπινη δύσκολη στιγμή με μία δημόσια πολιτική. Δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες, η αδελφή μου Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό. Ευτυχώς, όμως, ο όγκος εντοπίστηκε νωρίς, στην προληπτική μαστογραφία της» έγραψε και σημείωσε πως έχει κάνει ήδη την πρώτη της χημειοθεραπεία, αλλά διατηρεί την ψυχραιμία της.

«Αντιμετώπισε τα δυσάρεστα νέα με την ψυχραιμία και την αισιοδοξία που τη διακρίνει. Και έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη γιατί ανακάλυψε την κακοήθεια σε πρώιμο στάδιο. Η επιστήμη έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και στην πατρίδα μας παρέχεται εξαιρετική αντικαρκινική περίθαλψη. Εξάλλου το πιστοποιούν οι δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες που βγήκαν νικήτριες από αυτή τη μάχη».

Καλεί τις γυναίκες, να κάνουν μαστογραφίες και ειδικά όσες είναι μεταξύ 50 - 69 ετών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά». Αξιοποιήστε το! που προφέρει δωρεάν την υπηρεσία.

«Τους τελευταίους μήνες, έχουμε ήδη εντοπίσει παραπάνω από 3.000 περιπτώσεις καρκίνου του μαστού σε πρώιμο στάδιο, με πολύ καλή πρόγνωση θεραπείας. Μια από αυτές είναι και η Κατερίνα…» κατέληξε.

Μοιράζομαι, σήμερα, μαζί σας ένα οικογενειακό μου πρόβλημα γιατί αυτό έρχεται να γεφυρώσει μία ανθρώπινη δύσκολη στιγμή...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Friday, November 25, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ