- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Διαμαντοπούλου για οικογένεια Πιερρακάκη: «Η ΕΦ.ΣΥΝ. οφείλει να ζητήσει συγγνώμη»
Η ανάρτηση της πρώην υπουργού για το δημοσίευμα της εφημερίδας
Άννα Διαμαντοπούλου: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της οικογένειας του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Μάτι και το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»
Η Άννα Διαμαντοπούλου καταδικάζει το πρόσφατο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον τρόπο με τον οποίο σώθηκε η οικογένεια του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την πύρινη τραγωδία στο Μάτι. Η πρώην υπουργός ζητά από την εφημερίδα «να αποκαταστήσει την αλήθεια, να ζητήσει συγνώμη, αν θέλει να διατηρήσει την αξιοπιστία που ήταν το χαρακτηριστικό για χρόνια ορισμένων δημοσιογράφων και αρθρογράφων της».
Το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» που ανέφερε ότι «ο Γιάννης Λαβράνος με τις τεχνικές δυνατότητες των συστημάτων που ήλεγχε ‘εντόπισε' με κινηματογραφικό όσο και παράδοξο τρόπο στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 συγγενείς στελέχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Ακολούθως φέρεται να τους οδήγησε μέσω αλλοδαπής συνοδοιπόρου τους στη σωτηρία». Η «Εφημερίδα των Συντακτών» γράφει ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της, το συγκεκριμένο στέλεχος δεν είναι άλλο από σημερινό υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος στην εν λόγω τραγωδία παραλίγο να χάσει την οικογένειά του (σύζυγο, τρία παιδιά και την πεθερά του).
«Μέσα από τις πύρινες φλόγες μιας κομματικής επίθεσης χωρίς όρια, χωρίς ήθος, χωρίς ανθρώπινα χαρακτηριστικά η τραγική ιστορία του νεαρού ζευγαριού χρησιμοποιείται ως ένα «αποδεικτικό στοιχείο» για την ύπαρξη κακόβουλου λογισμικού για το θέμα των υποκλοπών», σημειώνει σε ανάρτησή της στο Facebook η Άννα Διαμαντοπούλου, περιγράφοντας την περιπέτεια της οικογένειας Πιερρακάκη.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου
Προσγείωση στην Αθήνα… Kyriakos Pierrakakis Η Πολιτική είναι η πυξίδα καλή ή κακή για κάθε χώρα. Οι Πολιτικοί είναι...
Posted by Άννα Διαμαντοπούλου on Sunday, November 20, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης η πλειοψηφία - «Αγκάθι» παραμένει η ακρίβεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαφθορά
Αύριο το μεσημέρι το ραντεβού με τον Ανδρουλάκη
«Κοιμισμένοι, κολυμπάμε πάντα στα δήθεν ήρεμα νερά με την Τουρκία», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός
«Νομικά αβάσιμη κοινοβουλευτική απόφαση»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Οδηγός της νέας δράσης ΕΣΠΑ για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με υψηλές επιδοτήσεις
Το Σάββατο η κηδεία του
Η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Tι είπε για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία
Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
«Προσδοκία μου είναι η Ελλάδα να μπορεί πια να εξάγει τεχνογνωσία» τόνισε ο πρωθυπουργός
Το πρόγραμμα μετατρέπεται σε μόνιμη πολιτική του κράτους
«Υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές, αλλά έχουν μειωθεί» σημειώνει
Όταν ένα χρόνιο πρόβλημα της Αθήνας γίνεται ξαφνικά κυβερνητική προτεραιότητα
«Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Από την κλοπή στοιχείων καρτών έως τη διακοπή λειτουργίας επιχειρήσεων, ο ψηφιακός κίνδυνος κλιμακώνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.