Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιώργος Φλωρίδης περιέγραψε την παραλίγο τραγωδία για την οικογένεια Πιερρακάκη στο Μάτι

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της «ΕφΣυν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΑΗ)

Γιώργος Φλωρίδης: Η περιγραφή για την οικογένεια Πιερρακάκη και την πυρκαγιά στο Μάτι

Το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στο οποίο γίνεται λόγος για υπουργό που έσωσε την οικογένειά του στο Μάτι, διασυνδέοντάς το με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης επέκρινε με σφοδρότητα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος-μάλιστα- εξιστόρησε τι ακριβώς έγινε.

Μέσω των social media και τίτλο «Η απόλυτη αποκτήνωση μιας εξαχρειωμένης αριστεράς», ο Γιώργος Φλωρίδης εξιστορεί την περιπέτεια της οικογένειας του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στο Μάτι, το 2018 και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσει τον υπουργό της ΝΔ μέσω αυτού του περιστατικού για την υπόθεση των υποκλοπών.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης:

«Η απόλυτη αποκτήνωση μιας εξαχρειωμένης αριστεράς

 Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε η δίκη για τους 103 θανάτους από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Μια καταστροφή που αποκάλυψε με οδυνηρό τρόπο, την απόλυτη ανικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα, που το ίδιο βράδυ και ενώ είχαν καεί άνθρωποι και περιουσίες, ο επικεφαλής της έστησε μια άθλια παράσταση, προσπαθώντας να αποκρύψει τους θανάτους.

Για το θέμα αυτό οι Συριζαίοι, θα έπρεπε να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Αλλά φεύ.

Την ημέρα εκείνη η οικογένεια του Κυριάκου Πιερρακάκη (σύζυγος, πεθερά και τα τρία μικρά του παιδιά) με τον ίδιο απουσιάζοντα στο εξωτερικό, ήταν φιλοξενούμενη σε φιλικό σπίτι στο Μάτι, κοντά στη θάλασσα. Όταν αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά, με τη βοήθεια και γειτόνων, μπήκαν στη θάλασσα και παρέμειναν σε μια ξέρα για έξι περίπου ώρες, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τον Πιερρακάκη. Μέσα στη θάλασσα ήταν και πολλοί ακόμα από την περιοχή. Ήρθαν κάποιοι ψαράδες με τις βάρκες τους και άρχισαν να περιμαζεύουν τον κόσμο και να τον μεταφέρουν στα σκάφη του λιμενικού. Έτσι, με την βοήθεια ψαράδων και λιμενικών, ανάμεσα στους μεταφερθέντες και διασωθέντες ήταν και η οικογένεια Πιερρακάκη.

Αυτή την παρολίγο τραγωδία, ουδέποτε την γνωστοποίησε ο Πιερρακάκης.

Σήμερα, η Εφημερίδα των Συντακτών, σ’ ένα κατάπτυστο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η οικογένεια Πιερρακάκη σώθηκε χάρη στο Pretador που το είχε η ΝΔ από το 2013 και έτσι ειδοποιήθηκε έγκαιρα ο Πιερρακάκης!

Η λύσσα των Συριζαίων να χτυπήσουν με κάθε τρόπο τον Πιερρακάκη οδηγεί καθαρά στην αποκτήνωσή τους».

Η απόλυτη αποκτήνωση μιας εξαχρειωμένης αριστεράς ———————————- Πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε η δίκη για τους 103 θανάτους...

Posted by Giorgos Floridis on Saturday, November 19, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ