- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος: «Κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει 1.500 μετανάστες στον Έβρο»
Τι απαντά ο ΥΠΡΟΠΟ στις επιθέσεις της Άγκυρας περί «τρομοκρατίας»
Τάκη Θεοδωρικάκος: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση στον Έβρο και τις παρακολουθήσεις
H πίεση στον Έβρο συνεχίζεται σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει περί τους 1.500 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιχειρούν να φτάσουν στα σύνορα αλλά αποθαρρύνονται από την παρουσία της αστυνομίας και του ελληνικού στρατού».
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στις επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας μετά την αιματηρή τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη: «Φυλάμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας και δεν επιτρέπουμε την είσοδο τρομοκρατών στη χώρα μας. Η Ελλάδα ουδέποτε φιλοξένησε τρομοκράτες, είναι κράτος δικαίου, είναι η χώρα που συμβάλει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στην περιοχή».
Θεοδωρικάκος για παρακολουθήσεις: «Τα θέματα για τις υποκλοπές αφορούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου»
«Τα θέματα για τις υποκλοπές, αν έγιναν ή δεν έγιναν απασχολούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου και όχι τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο υπουργός, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση Novartis Νο 2 και τόνισε ότι το λέει τόσο απαξιωτικά «γιατί ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν, καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν εγκλήματα και ότι δεν έχουν στοιχεία, και αν έχουν οφείλουν να τα καταθέσουν στη δικαιοσύνη. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πειστικό να εμφανίζουν κάποιοι με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ένα πλαίσιο κατασυκοφάντησης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και της ΝΔ επειδή δεν έχουν να πουν τίποτα για τα πραγματικά θέματα που ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό».
Στη συνέχεια, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποίησε την εμπορία και κατοχή παράνομων λογισμικών και πρέπει να δώσει απαντήσεις.
Την ίδια ώρα, για τον εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε αυτή τη θεσμική πρωτοβουλία και ήδη ξεκίνησε η διαβούλευση, υπογραμμίζοντας πως οι ρυθμίσεις είναι θετικές γιατί εκσυγχρονίζουν όλο το πλαίσιο λειτουργίας και δίνουν εγγυήσεις καλύτερης λειτουργίας προς την ελληνική κοινωνία.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.