- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος: «Κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει 1.500 μετανάστες στον Έβρο»
Τι απαντά ο ΥΠΡΟΠΟ στις επιθέσεις της Άγκυρας περί «τρομοκρατίας»
Τάκη Θεοδωρικάκος: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση στον Έβρο και τις παρακολουθήσεις
H πίεση στον Έβρο συνεχίζεται σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει περί τους 1.500 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιχειρούν να φτάσουν στα σύνορα αλλά αποθαρρύνονται από την παρουσία της αστυνομίας και του ελληνικού στρατού».
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στις επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας μετά την αιματηρή τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη: «Φυλάμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας και δεν επιτρέπουμε την είσοδο τρομοκρατών στη χώρα μας. Η Ελλάδα ουδέποτε φιλοξένησε τρομοκράτες, είναι κράτος δικαίου, είναι η χώρα που συμβάλει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στην περιοχή».
Θεοδωρικάκος για παρακολουθήσεις: «Τα θέματα για τις υποκλοπές αφορούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου»
«Τα θέματα για τις υποκλοπές, αν έγιναν ή δεν έγιναν απασχολούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου και όχι τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο υπουργός, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση Novartis Νο 2 και τόνισε ότι το λέει τόσο απαξιωτικά «γιατί ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν, καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν εγκλήματα και ότι δεν έχουν στοιχεία, και αν έχουν οφείλουν να τα καταθέσουν στη δικαιοσύνη. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πειστικό να εμφανίζουν κάποιοι με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ένα πλαίσιο κατασυκοφάντησης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και της ΝΔ επειδή δεν έχουν να πουν τίποτα για τα πραγματικά θέματα που ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό».
Στη συνέχεια, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποίησε την εμπορία και κατοχή παράνομων λογισμικών και πρέπει να δώσει απαντήσεις.
Την ίδια ώρα, για τον εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε αυτή τη θεσμική πρωτοβουλία και ήδη ξεκίνησε η διαβούλευση, υπογραμμίζοντας πως οι ρυθμίσεις είναι θετικές γιατί εκσυγχρονίζουν όλο το πλαίσιο λειτουργίας και δίνουν εγγυήσεις καλύτερης λειτουργίας προς την ελληνική κοινωνία.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή επίδοση της ελληνικής οικονομίας – Επενδύσεις +9%, μισθοί +6,6% και βελτίωση εμπορικού ισοζυγίου
Kαταβάλλονται 70 εκατ. ευρώ σε 73.000 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από τις επόμενες εθνικές εκλογές
Κλιμάκωση ΗΠΑ - Ιράν και φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ωθούν το Brent σε νέα άνοδο
Συντονισμένη επιχείρηση της ΔΙ.Μ.Ε.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κόρινθο και Κατερίνη
Η υπουργός παρουσιάζει την ψηφιακή δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση 10.000 ωφελούμενων
Ιστορικό ρεκόρ στην ασφαλιστική αγορά με παραγωγή άνω των 6 δισ. ευρώ και πρόστιμα 55 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες
«Ανέδειξε τον πολιτισμό σε κεντρικό στοιχείο για την Ελλάδα της Αλλαγής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή τη μεταφορά πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Το μήνυμα των 200 της Καισαριανής ήταν ένα, η ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Για την Ελλάδα, ο πόλεμος αποτελεί ταυτόχρονα απειλή και ευκαιρία
Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής
«Δεν είχαμε ενημέρωση των Ισραηλινών και Αμερικανών για το Ιράν», συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ
Ιδιωτική δωρεά καλύπτει μηνιαία ενίσχυση για γιατρούς σε 47 νησιά έως 4.000 κατοίκους
«Δύσκολα θα υπάρξει αντίρρηση», ανέφερε σε συνέδριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λεμεσού
Τέσσερα F-16, ATR-72, CN-235 και UAV πέταξαν στο Αιγαίο – Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.