Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: O ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει νέα σκευωρία με κουκουλοφόρους μάρτυρες

Σκληρή ανακοίνωση για το θέμα των παρακολουθήσεων και την υιοθέτηση των ισχυρισμών Βαξεβάνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρακολουθήσεις: Λασπολογία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή την κλήση προστατευόμενων μαρτύρων που ζήτησε ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη.
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει στοιχείων αναζητά σωσίβιο, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος για το θέμα των παρακολουθήσεων © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Παρακολουθήσεις: Για λασπολογία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή την κλήση προστατευόμενων μαρτύρων που ζήτησε ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη.

Σκληρή ανακοίνωση για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και τις τοποθετήσεις εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Το “έργο” ξεκίνησε με δημοσιεύματα σε δόσεις για “λίστες” παρακολουθήσεων, κατηγορώντας μάλιστα τον πρωθυπουργό, χωρίς κανένα στοιχείο και αναφορά σε δύο ανώνυμες “πηγές”. Συνεχίστηκε με τον κ. Βαξεβάνη να καλείται από τον Εισαγγελέα και να μην καταθέτει κανένα απολύτως στοιχείο. Τώρα ήρθε και ο συνήγορος του κ. Βαξεβάνη, κ. Μαντζουράνης, να ζητήσει, παραδεχόμενος την έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, την κλήση προστατευόμενων μαρτύρων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τις «αποκαλύψεις» Χίου-Βαξεβάνη «πόνταρε» σε επανάληψη της Νοβάρτις όταν με κουκουλοφόρους, «κρέμασε στα μανταλάκια» δέκα πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδειχθεί τελικά ύστερα από εξονυχιστική έρευνα της δικαιοσύνης, ότι τίποτα, από όσα είπαν δεν ίσχυε», σημειώνοντας ότι «το «έργο» το έχουμε ξαναδεί». Αναλυτικότερα:

«Το “έργο” το έχουμε ξαναδεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τις “αποκαλύψεις” Χίου-Βαξεβάνη “πόνταρε” σε επανάληψη της Νοβάρτις όταν με κουκουλοφόρους, “κρέμασε στα μανταλάκια” 10 πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδειχθεί τελικά ύστερα από εξονυχιστική έρευνα της Δικαιοσύνης, ότι τίποτα, από όσα είπαν δεν ίσχυε. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η ιστορία δεν θα επαναληφθεί ούτε καν ως φάρσα! Γιατί τη λάσπη, την τοξικότητα και τον διχασμό που αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ως σωσίβιο τα πληρώσαμε ήδη πολύ ακριβά!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ