- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενόψει χειμώνα
Πώς προετοιμάζεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας
Ο συντονισμός του κρατικού μηχανισμού ενόψει της χειμερινής περιόδου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Ευρεία συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, με όλους τους συναρμόδιους φορείς, για τον καλύτερο συντονισμό του μηχανισμού και τη βέλτιστη προετοιμασία ενόψει της χειμερινής περιόδου.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης -την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες- συζητήθηκαν, ακόμη, θέματα καλύτερης προετοιμασίας όλων των φορέων και αποτελεσματικού συντονισμού τους για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων από έντονα καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, τόνισε προς όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη αυξημένης ετοιμότητας και πλήρους εγρήγορσης, ενώ υπογράμμισε την καίρια σημασία του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων, για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων αναγκών ενόψει χειμερινής περιόδου.
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, μετείχαν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, ο υπαρχηγός ΠΣ, αντιστράτηγος Ιωάννης Πετρούτσος, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Συμμετείχαν, επίσης, ο υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριος Γκαρίλας, εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου.
Έλαβαν επίσης μέρος εκπρόσωποι από τις παραχωρησιούχες εταιρείες διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου (Αττικές Διαδρομές, Εγνατία Οδός, Ολυμπία Οδός, Μορέας, Νέα Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου), οι οποίοι ενημέρωσαν για την ετοιμότητά τους, καθώς και για τα προληπτικά μέτρα τα οποία έχουν δρομολογήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα διαφορετικό wrap από την επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα
Oι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών
Υψηλότερο εισοδηματικό όριο, πρόσβαση χωρίς κριτήρια για τρίτεκνους και πολύτεκνους και αυξημένο voucher
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού και πολιτιστικής διπλωματίας
Το σίγουρο είναι ότι το νομικό τοπίο έχει αλλάξει δραστικά από την εποχή της Χρυσής Αυγής
Η 90ή ΔΕΘ βρίσκει την ελληνική οικονομία στο τέλος μιας ιστορικής περιόδου χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και μπροστά στο δύσκολο τεστ της επόμενης ημέρας.
Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων
Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του
Η αναφορά στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό
Η θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η ιδιωτική κλινική ήταν δηλωμένη ως απλό παθολογικό ιατρείο
Επισκέφτηκε το πάρκο βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park στα Σπάτα
«Έχει κριθεί πολλάκις με την ίδια ετυμηγορία, αυτή του αποτυχημένου πρωθυπουργού»
Ποιες περιοχές ωφελούνται από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους
«Το ΠΑΣΟΚ δεν ζητά εύνοια. Απαιτεί κανόνες. Και όταν παραβιάζονται, θα το λέμε με το όνομά του» σημειώνει η πρώην υπουργός
«Πορεύθηκε με το ταλέντο του, με ειλικρίνεια και με γνήσιο αυθορμητισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.