- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Με αγωγή απαντά η Νίκη Κεραμέως σε «άθλια επίθεση» εφημερίδας
Η ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας για το πρωτοσέλιδο με τα κοινόχρηστα
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας «Δημοκρατία» - Πώς απαντά στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για «απλήρωτα κοινόχρηστα»
Σε σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η υπουργός χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια, σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.
Η απάντηση της υπουργού:
«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.
Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.
Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».
Σύμφωνα με κύκλους της υπουργού, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχουν γίνει για την υπόθεση, δεν αναφέρει ότι η υπουργός Παιδείας έχει κερδίσει αυτές τις αγωγές.
Επιπλέον λένε ότι άμεσα θα ακολουθήσει εξώδικο και αν η εφημερίδα δεν επανορθώσει με νέο πρωτοσέλιδο, τότε, σύντομα, θα ακολουθήσει αγωγή κατά της «Δημοκρατίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.